Ponedjeljak, 17. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kardiovaskularni centar “Dr.Jahić”: Najmoderniji tretman bolesti srca i krvnih žila (FOTO)

Luksuzno uređeni i moderni kardiovaskularni centar “Dr. Jahić“ nedavno je počeo sa radom u Tuzli.

Riječ je o jednom od vodećih centara za dijagnostiku i tretman bolesti srca i krvnih žila. Na čelu Centra je prof.dr. Elmir Jahić, jedan od najeminentnijih kardiologa u Bosni i Hercegovini.

“Kardiovaskularni centar je u startu pred sebe postavio najvažniji zadatak – biti na usluzi pacijentima sa najmodernijom opremom i najboljim znanjem. Naš cilj je da u svakom trenutku pomognemo pacijentima koji imaju kardiovaskularne poteškoće“, pojasnio je prof.dr. Elmir Jahić.

Zahvaljujući najmodernijoj opremi i znanju kardiološkog tima na čelu sa prof.dr. Jahićem ovaj Centar pruža širok algoritam pretraga.

Izdvajaju se stres testovi za provociranje inducibilne ishemije miokarda, kontinuirano praćenje srčane akcije i poremećaja srčanog ritma, ehokardiografska detekcija srčanih struktura uz doppler sonografiju, dijagnostika i tretman periferne arterijske bolesti.

Važno je napomenuti da posjetom kardiovaskularnom centru “Dr. Jahić“ izbjegavate uobičajne gužve u medicinskim ustanovama. Prof.dr. Jahić ističe da je veoma važno da pacijent dobije vrhunsku uslugu, koja, pored pregleda, uključuje i najbolji odnos medicinskog osoblja prema pacijentu.

“U našem fokusu je pacijent“, ističe prof.dr. Jahić te dodaje:

“Centar je idealan za poslovne ljude, osobe sa obavezama koje žele brzu, efikasnu i vrhunsku kardiološku uslugu bez nepotrebnog čekanja“.

Centar se nalazi u Tuzli, kod hotela Tuzla (ul. Mehmedalije Maka Dizdara, Stupine C2). Kontakt telefon je 00 387 35 258 450.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje