Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

JUMBO otvaranjem nove prodavnice donosi više boja i osmijeha u Tuzlu

Preuzmite sliku

Popularno

Sada više nego ikad možemo reći da je Tuzla, impresivan grad u Bosni i Hercegovini, pun boja i života.

Danas je Jumbo svima u Tuzli donio zabavu i osmijehe, svečano otvorivši najnoviju prodavnicu, šestu u Bosni i Hercegovini i dvadesetu pod upravom BALFIN Grupe. Nova Jumbo prodavnica je otvorena u Bingo City Center-u.

Kao i u ostalim prodavnicama, JUMBO će i dalje održavati visoke standarde, koji uvijek donose europsku kvalitetu i najkonkurentnije cijene na tržištu.

Otvaranje najnovije trgovine sa oduševljenjem su prihvatili svi građani Tuzle. Tokom otvaranja JUMBO trgovine bio je prisutan i gradonačelnik, gospodin Jasmin Imamović.

 • Tokom otvaranja, čelnici JUMBO-a izrazili su zadovoljstvo otvaranjem nove trgovine u Tuzli, donoseći hiljade proizvoda koji ispunjavaju želje cijele porodice.

  Vrijedno je spomenuti da će se JUMBO-u Tuzla moći pronaći različite kategorije proizvoda, počev od proizvoda za dom, igračke, ukrase, proizvode za vrtlarstvo, odjeću, kuhinjske proizvode, pa sve do sezonskih proizvoda.

  Širenje JUMBO-a nastaviće se tokom ove godine otvaranjem novih prodavnica u zemljama u kojima posluje.

  Jumbo je dio BALFIN Grupe, najveće i najinovativnije investicione grupe u Albaniji i jedne od najvećih u regiji.

  Za više informacija posjetite Facebook stranicu Jumbo BiH, Instagram jumbo_bih, web stranicu jumbo.ba i posjetite prodavnice u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Cazinu, Bijeljini i Tuzli.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,