Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jubilarni 18. rođendan: Veliki FM JAM vikend u Tuzli (VIDEO)

Preuzmite sliku

FM Jam ekipa za ovaj vikend u Tuzli priprema bogati program koji će obilježiti izlazak albuma Egzil te proslavu 18. godina aktivnog rada na muzičkoj sceni. Prvo nas u petak očekuje Egzil release party koji će sa  početkom od 12.00  sati biti održan o Cafe baru Sloboda.

Frenkie, Kontra i Indigo će u najdražem lokalu uz druženje sa fanovima obilježiti novo podglavlje i promovisati drugi zajednički album. Nakon napornog rada i dalekog puta u Japan, Egzil će od petka biti dostupan na cd-u, a izdavač Universal music je za velike ljubitelje obezbjedio album u limitiranom izdanju na vinilu.

Dan posle, u subotu 16. decembra ekipa se seli par metara dalje i slavi jubilarni 18. rođendan. Tako nas u klubu Palma (Dom Mladih) očekuje velika proslava na dva flora. Publiku će zabavljati svi FM Jam dj-evi a vjerovatno će se na bini pojaviti i brojni mc-iji.

Dosadašnje rođendanske proslave nisu prošle bez Ede Maajke, Frenkija, Sassje, Kontre, Hamze i Moonje pa će tako vjerovatno biti i ove subote. Cijeli FM Jam kolektiv iza sebe ima vrijednu i uspješnu godinu i vrijeme je da se sve kruniše vrhunskom proslavom. Karte po cijeni od 5km možete već nabaviti u Cafe baru Sloboda a početak je najavljen za 21.00. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,