Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

JKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Tuzla među 100 najvećih u BiH

Preuzmite sliku

Pod svjetlima reflektora sinoć su zasjale najveće zvijezde bosanskohercegovačke ekonomije, na 34. svečanoj dodjeli priznanja „100 najvećih u BiH“, u predivnom ambijentu sarajevskog hotela Hills.

Organizator ove tradicionalne manifestacije koja već godinama podržava i nagrađuje crem de la crem bh. ekonomije su Poslovne novine i analitički partner LRC, a suorganizator je bila Vanjskotrgovinska komora BiH, dok je i ovaj put ekskluzivni partner bila uspješna kompanija Euroexpress d.o.o. Banjaluka.

  • Dakle, pod svjetlima reflektora na pozornici dvorane hotela Hills našli su se šampioni bh. privrede koji su s ponosom pobrali priznanja za fantastične poslovne rezultate u prošloj godini. Priznanja su otišla u ruke malih, srednjih i velikih kompanija koje su bile najbolje u raznim kategorijama poslovanja, od ostvarenih prihoda, dobiti i izvoza, a posebno raduje da su priznanja došla i u ruke moćnih žena bh. biznisa koje su pokazale znanje koje su krunisale vrhunskim vođenjem kompanija na čijem su čelu.

    Zaslužena priznanja koje će krasiti njihove poslovne prostorije sinoć su dobile i druge kompanije koje su dominirale u svojim kategorijama. Među njima je i JKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Tuzla, koji je treći u djelatnosti po ostvarenom prihodu u 2020. godini.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje