Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

JKP Panonika raspisuje konkurs: Prijem radnika za ljetnu sezonu 2020

Preuzmite sliku

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organzaciji rada u ljetnom periodu, JKP ”Pannonica” doo Tuzla će izvršiti prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu u 2020. godini na poslovima:

ugostiteljstva,

trgovine, i

sanitarnog održavanja kompleksa.

Poziv je otvoren od ponedjeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, ili do popunjavanja radnih mjesta!

Prijave se vrše u Restoranu Panonski Lovac na trećem Panonskom jezeru, svaki radni dan od 11:00-13:00 sati od ponedeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, radi popunjavanja prijavne aplikacije i obavljanja intervjua.

Preuzmi prijavnu aplikaciju: PRIJAVNA APLIKACIJA SEZONSKOG RADNIKA 2020. Molimo sve kandidate da priloženu prijavnu aplikaciju popune čitko i uredno velikim štampanim slovima! Aplikacija se treba dostaviti prilikom pristupanja na intervju.

Izbor kandidata će se vršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka. Intervju će se obavljati odmah pri predaji aplikacije!

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji imaju radno iskustvo konobara, šankera, kuhara, pomoćnih kuharskih radnika, trgovaca/prodavača i čistačica da se prijave u JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskim jezerima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje