Nedjelja, 24. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

JKP Pannonica Tuzla: Koncertom Crvene jabuke svečano počinje nova ljetna sezona

Preuzmite sliku

U subotu, 11. juna na Panonskim jezerima biti će upriličeno svečano otvorenje ljetne sezone, a organizatori su pripremili raznovrstan sadržaj. 

Turistička zajednica Grada Tuzla i JP Pannonica d.o.o. Tuzla pozivaju goste i ljubitelje Panonike da svojim učešćem obogate svečani početak Ljetne turističke sezone 2022.

Dana 11.06.2022. godine (subota), sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu.

  • Muzički program će započeti dan ranije, u petak, 10. juna od 20 sati koncertom velike pop-rock grupe Crvena jabuka , a nastaviće se sutradan 11. juna (subota) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe Helem Nejse i mlade reperke Muha.

    Partner cjelodnevne zabave je kompanija Bingo Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.

    Večernji koncerti muzičkih grupa Crvena jabuka, Helem Nejse i Muha će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte Vrtić na prvom jezeru Panonike.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje