Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jedan poziv čisti sve: Sa Agencijom za čišćenje “Lara” uvijek ćete biti u čistom i urednom okruženju

Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko imate potrebu za profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem čistoće i higijene vaših poslovnih ili stambenih prostorija, Agencija za čišćenje “Lara” iz Tuzle prava je adresa za Vas…

 • Agencija “Lara” nudi idealna i jednostavna rješenja u svakoj situaciji, zahvaljujući jasnoj strukturi rukovođenja i direktnoj komunikaciji sa saradnicima brojne firme i institucije u Tuzli, Tuzlanskom kantonu i šire u BiH, kao i veliki broj klijenata u privatnim objektima.već su im ukazali svoje povjerenje.

  Ovisno o vašim potrebama i zahtjevima Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata “Lara” nudi:

   – Čišćenje stambenih prostora –

 • Dugi radni dani vas isrcpljuju, a vikendom želite više odmora i druženja sa porodicom i prijateljima. Međutim, ipak stambene površine treba očistiti, urediti i uživati u udobnosti i čistoći vašeg doma. U dogovoru s vama  Servis za čišćenje LARA iz Tuzle nudi rješenje za vas sa samo jednim telefonskim pozivom. Profesionalne i isprobane usluge čišćenja stambenih površina koje se mogu odnositi na: osnovne usluge čišćenja stambenih površina i namještaja, generalna čišćenja, ili pak dubinsko čišćenje stvari koje imate u kući. Osoblje je klijentima dostupno i za sedmično, dvosedmično ili mjesečno čišćenje doma i pri tome se u potpunosti prilagođavaju vašem rasporedu. što uključuje i jednokratna čišćenja, kada smatrate da je potrebno angažovati profesionalnu agenciju.

   – Čišćenje poslovnih prostora –

  Bez obzira da li vaša firma zapošljava manji broj ljudi ili se radi o firmi sa preko 50 i više zaposlenika i sa mnogo radnih i zajedničkih prostorija, agencija “Lara” u sklopu čišćenja poslovnih prostorija nudi i veći broj usluga, među kojima su: čišćenje kancelarija, zajedničkih prostorija i toaleta u vašim poslovnim prostorijama što može uključivati temeljita čišćenja tepiha, parketa, laminata, pločica ili nekih drugih podnih obloga, kancelarijskog namještaja i računarske opreme, čišćenje vrata, prozora, radijatora ili drugog namještaja. Također se mogu brinuti i o čistoći uređaja koje imate u kancelarijama poput printera, kopir aparata i drugih tehničkih pomagala, kao i onih za vodu, kafu ili mikrovalnih pečnica.

  – Čišćenje zgrada i zajedničkih prostorija –

 • Servis “Lara” nudi i usluge čišćenja i održavanja različitih zgrada, bilo da se radi o zgradama sa stanovima ili poslovnim zgradama.

  “Kvalitetno i profesionalno održavamo i čistimo zgrade, kako bi one bile uredne i prijatne za posjetioce, korisnike ili stanare. Zajedničke prostorije zgrada su izuzetno važne, te čistoća pomaže i zdravlju korisnika, ali svakako i dojmu koje one urednošću i čistotom ostavljaju na posjetioce. Prilikom čišćenja različitih otpadaka možemo, u skladu sa vašim željama, ponuditi i izdvajanje materijala koji se mogu reciklirati. Različitim dezinfekcijskim sredstvima ukljanjamo eventualnu piljesan i gljivice koje se mogu nakupiti na nedostupnim mjestima. U zgradama, naročito poslovnim, ali i stambenim, je veoma važna čistoća prozora i staklenih površina, a tome posvećujemo izuzetnu pažnju. Čistoća podnih obloga u zgradama je također u fokusu naše pažnje. Pri tome koristimo izuzetno kvalitetne i ekasne aparate za mehaničko čišćenje podova, ali svakako koristimo i završne, ručno urađene nese. Otvori ventilacijskih sistema su mjesta gdje se zadržava mnogo nečistoća i potencijalno opasnih alergena, što posebno tretiramo prilikom čišćenja zgrada. Uz ove osnovne usluge u prilici smo pružiti i dodatne pogodnosti i pratiti vaše specične potrebe u održavanju čistoće zgrada” navode iz Agencije za čišćenje “Lara”.

   – Renoviranja | Rekonstrukcije | Useljenja | Preseljenja –

 • Čišćenje prostora u kojima su se obavljale rekonstrukcije, renoviranja ili se tek u njih useljava, odnosno preseljava se i predaje drugim korisnicima na
  korištenje, je izuzetno važno.

  Servis “Lara” ima veliko iskustvo u ovoj vrsti čišćenja prostorija koje su same po sebi, radi prirode prethodno obavljenih radova i otpada koji ostaje, zahtjevnije za čišćenje. Angažmanom profesionalne agencije ćete sebi sačuvati potrebno vrijeme, ali svakako se sačuvati od stersnih situacija koje takve prilike sa sobom donose. Kada se završi neki od vaših projekata u renoviranju, adaptaciji, prilikom useljenja ili nekoj drugoj situaciji, uz profesionalne usluge možete odmah uživati u udobnosti prostora, bez nerviranja i nepotrebnog gubljenja vremena u temeljnom čišćenju i pripremi prostora. Prilikom čišćenja to mogu biti i kompleksniji zadaci koji uključuju odvoženje velike količine otpada, čišćenje ormara, garaža, pomoćnih objekata, pa i vanjskih prostora ispred objekata.

   – Dubinsko čišćenje namještaja –

 • Namještaj u vašim domovima ili poslovnim prostorijama je uvijek u centru pažnje i zauzima jedno od najvažnijih područja u standardima čistoće prostorija koje koristite. Agencija “Lara” nudi i usluge dubinskog čišćenja namještaja, bilo da se radi o namještaju u porodičnim domovima ili poslovnim objektima. Većinu namještaja je moguće dubinski čistiti i sa njega ukloniti mrlje, fleke, prašinu i većinom oku nevidljive čestice, takozvane grinje. Tu se svakako podrazumijevaju i dubinska čišćenja tepiha.

  Ukoliko nemate potrebe za redovnim čišćenjemn i održavanjem vaše prostorije ili objekta Agencija “Lara” u svojoj ponudli ima i jednokrati posjet.

  U sve cijene su uključena sredstva i hemija za rad,  a čišćenje se vrši profesionalnim sredstvima za čišćenje i održavanje. Pored navedenog agencija se bavi i ugradnjom i održavanjem sanitarnih uređaja, rade i dubinska čišćenja sa Karcher mašinama, vrhunske kvalitete.

 • Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata “LARA” iz Tuzle osnovana je 2014. godine kao porodična firma specijalizovana za različite vrste usluga čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, zgrada i zajedničkih prostorija, te za niz drugih specičnih potreba u čišćenju unutrašnjih, ali i vanjskih prostora oko objekata.

  “Preporuke naših klijenata, zadovoljnih uslugama koje im pružamo, su ključni pokazatelj našeg zalaganja i profesionalnosti u radu, ali svakako i najbolja vrsta promocije. Lara je društveno odgovorna i ekološki osviještena firma, te se u radu koriste ekološki prihvatljiva rješenja u čišćenju, odnosno eko-friendly sredstva za čišćenje i metode čišćenja. Upošljavamo odgovorne i profesionalne zaposlenice, u koje klijenti mogu imati puno povjerenje, odnosno povjerenje da će predajom ključeva za prostorije koje se čiste, zateći sve u savršenom redu i sve na svom mjestu po obavljenim poslovima. Ovakva praksa je ono čemu pridajemo najveću važnost i ono što možemo garantovati u saradnji sa našim klijentima” – navode iz ove Agencije za čišćenje.

  Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih usluga sve dodatne informacije možete dobiti ukoliko pozovete broj +387 62 604 063 ili potražite dodatne informacije putem njihove Facebook stranice.

  Agencija za čišćenje “Lara” iz Tuzle je zastupnik za Tuzlanski kanton kompanije “Latex” iz Cazina koja se bavi prodajom i distribucijom hemije kao i široke palete toaletnog programa namjenjenog za ugostiteljske objekte, kancelarije, i sve druge pravne subjekte. Katalog svih proizvoda možete pogledati OVDJE!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje