Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

IZAZOV: Najbrži pivopija prvog kruga Adnan Krdžalić iz Tuzle!

izzov-nagradaaa
Preuzmite sliku

Adnan Krdžalić najbrži ovosedmični pivopija. Popio pivo za malo više od tri sekunde

\"izzov-nagradaaa\"Nakon što je objavljen snimak momka koji ispija Sarajevsko twist-off pivo 0.33l za manje od dvije sekunde, Sarajevska pivara je odlučila objaviti izazov za sve one koji misle da to mogu uraditi brže ali i za sve one koji žele prihvatiti usitinu zanimljivu vrstu izazova, igre, zabave ali i mogućnosti da osvoje vrijedne nagrade.

Samo nekoliko dana nakon početka „Izazova\” počeli su stizati i prvi snimci. Uslovi i propozicije igre su jednostavni, a pročitati ih možete OVDJE.

Najbrži pivopija u prvom krugu bio je Adnan Krdžalić iz Tuzle koji je Sarajevski Twist off popio za malo više od 3 sekunde. Sa Adnanom smo bili prilikom preuzimanja nagrade u poslovnici Sarajevske pivare (Ljubače).

Nagradu pobjedniku prvog kruga „Izazova\” uručio je Buljubašić Mevludin koordinator poslovnice PC Ljubače, koji je za naš portal uputio riječi hvale za pobjednika:

„Svi smo mi manje ili više pivopije te volimo uživati u dobrom Sarajevskom pivu, ali nikada niko od nas nije pokušao toliko brzo popiti pivo. Adnan je to uspio uraditi za svega 3 sekunde što je izuzetno brzo i veoma mi je drago da mu ovom prilikom ispred Sarajevske pivare mogu uručiti nagradu za najbržeg pivopiju.\”

Nakon preuzimanja nagrade i Adnan je uputio nekoliko riječi na račun „Izazova\”:

\"radler-sarajevsko\"

„Onog momenta kada sam saznao za ovu nagradnu igru Sarajevske pivare odmah sam prihvatio „Izazov\” te odlučio da probam biti bolji od njihovog Šampiona. Iako mi nije uspjelo da popijem pivo za manje od dvije sekunde ipak nisam razočaran jer se moj trud isplatio i evo osvojio sam prvo mjesto i 10 paketa Sarajevskog piva.\” Rekao je ovosedmični pobjednik, te dodao:

„Ovom prilikom bi se zahvalio Sarajevskoj pivari na „Izazovu\” ali i ljubaznom osoblju poslovnice u Ljubačama kao i koordinatoru Buljubašić Mevludinu koji mi je uručio osvojenu nagradu. Obzirom da je ovo tek prvi krug, pozivam se pivopije da prihvate izazov jer je zaista zanimljivo i mnogo je bolje nego nagradne igre slučajnog odabira.\”

\"sarajevsko-izazov6\"

Ako imate kameru ili mobitel i brzo pijete pivo, nema razloga za čekanje. Pošaljite svoj snimak ispijanja piva, a sa pravilima se upoznajte na Facebook stranici Saravsko pivo izazov.

\"izazov-admirko\"Budite bez brige, čak iako ne uspijete da to uradite brže od šampiona očekuju vas vrijedne sedmične nagrade. Izazov je podijeljen u dva trosedmična ciklusa. Pobjednika prvog ciklusa već imamo a naredne sedmične pobjednike objavljujemo 9. i 16. jula. Zabavi se, prihvati izazov i osvoji nagradu!

Najbrže pivopije prvog kruga „Izazova\” (02.07) su:

1. Adnan Krdžalić – Tuzla (10 paketa Sarajevskog Twist off piva 0.33l) – VIDEO

2. Nenad Pavlović – Sarajevo (5 paketa) – VIDEO

3. Admir Muslić – Sarajevo (3 paketa) – VIDEO

Sponzorisano / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: