Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Čitatelji javljaju: \”Manijak na šetalištu Slana Banja\”!?

slana-bnanja-tuzlanski
Preuzmite sliku

Na redakcijski mail stigao nam je jedan uplašen osvrt mladog sugrađanina na noći provedene na šetalištu Slane Banje, njega i njegovih prijatelja, mail prenosimo u cijelosti: 

\"slana-bnanja-tuzlanski\"

\”Prije svega, volio bih da ostanem anoniman. Eh sad, postoji sumnja da na Slanoj Banji postoji jedna osoba ili više njih koje maltretiraju ljude. Pouzdano ovo tvrdim, jer mi je najbolji prijatelj bio \”napadnut\” od strane te osobe. Situacija je slijedeća:

Moj drug i njegova cura su sjedili na klupi na Banji, on je polako izlazio iz obližnjeg grma sa mobitelom u ruci. Na smrt ih je preplašio oboje, kad im se približio predstavio se kao neki inspektor tzv. Mrgud.

Rekao je kao da će poslati video i slike, njihovim roditeljima jer on kao ima sve podatke o njima. Pošto naravno nisu vjerovali u to, promjenio je priču da će ih pretući oboje ukoliko mu ne daju mobitele i sve pare koje imaju. Moj drug (inače visok i krupan momak) mu je zaprijetio da ih ne ometa i onda slijedi druga promjena priče da mu daju koju marku da jede i pije.

Pored toga postoji i par situacija kada su moje drugarice šetale Banjom a ta osoba ih je na silu pokušavala poljubiti i pri tome ih hvatala za guzicu (da izvinete na izrazu).

Pošto sam maloljetan opet naglašavam volio bih da ostanem anoniman i da Vi to istražite putem svog portala. Sigurno postoji još ljudi koji su imali lična iskustva s njim. Apelujem na nadležne organe da se ako je moguće ova lica otkriju i kazne.\” U svom javljanju navodi naš čitatelj čiji je identitet poznat redakciji.

(Ukoliko imate ista ili slična iskustva sa problematikom koju u svom javljanju navodi naš mladi sugrađanin, podijelite sa nama, jer upozorenja ovakvog tipa nikada ne smiju biti zanemarena i bezazlena, reagujmo na vrijeme kako se slične stvari nebi događale ili ukoliko već postoje da se na vrijeme spriječe, odnosno lica identifikuju i primjereno kazne).

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: