Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ispred zgrade Gradske uprave: Ima li gđa. Nada imalo morala?! (FOTO)

Tuzlanski.ba je objavio video snimak sa Gradskog vijeća grada Tuzla, održanog 20. januara 2016. godine koje je obilježilo tipkanje na mobitel zamjenice predsjedavajućeg Gradskog vijeća grada Tuzla, Nade Mladine koja je provela ukupno 49 minuta i 25 sekundi na svom “pametnom telefonu”.

 • nadina-moral-tuzla
 • Jutros oko 10:00 sati,  ispred zgrade Gradske uprave, mladić na sebi svojstven način iskazao nezadovoljstvo na ponašanje zamjenice predsjedavajućeg Gradskog vijeća grada Tuzla, Nade Mladine koja je u većoj mjeri nego što je uobičajeno za normalne potrebe, koristila svoj mobilni telefon na Gradskom vijeću grada Tuzla, održanom 20. januara 2016. godine na kojem je usvojeno nekoliko važnih odluka.

  Pored toga što nije imala obzira dok su vijećnici Gradskog vijeća govorili za govornicom zamjenici predsjedavajućeg Gradskog vijeća Tuzla, Nadi Mladini pametni telefon bio je interesantniji i dok je govorio prvi čovjek Grada Tuzla, gradonačelnik Jasmin Imamović.

  – Mladić, čiji identitet za sada nije poznat je jutros demonstrativno sjeo ispred zgrade Gradske uprave sa natpisom “Ima li gđa. Nada imalo morala?!” želeći na taj način poslati jasnu poruku nezadovoljstva, ponašanjem zamjenice predsjedavajućeg gradskog vijeća Tuzla.

  Portiri su pokušali odgovoriti mladića od svojih namjera zabranjujući prolaznicima da fotografišu cjelokupnu situaciju.

  – Ukazivanje na nepravilnosti i probleme u vlasti je dužnost svih građana, a ovaj mladić upravo to radi, postupci gospođe Nade Mladine su za svaku osudu, naročito njene izjave da u tome ne vidi ništa sporno i da je mobilni telefon koristila samo koliko je bilo neophodno, naveo je jedan od prolaznika koji je fotografisao iskazivanje nezadovoljstva. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje