Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

IPI Akademija: Uručene nagrade dr. Hamza Šarić studentima za ostvarene odlične rezultate

Preuzmite sliku

Njegujući uspomenu na osnivača i profesora Internacionalne poslovno-informacione akademije dr. Hamzu Šarića, rukovodstvo ove visokoškolske ustanove dodijelilo je nagradu „dr. Hamza Šarić“ za 2020. godinu za studente koji su svojim angažmanom zaslužili priznanje za izvrsnost i odlične rezultate ostvarene tokom školovanja.

Priznanja nagrađenim studenticama i studentima uručili su Emina Šarić i Damir Bećirović, a ovogodišnji laureati nagrade „dr. Hamza Šarić“ su: Dženana Junuzović, Lejla Samardžić, Indir Karić i Irhad Bajramović.

U ime nagrađenih studentica i studenata govorio je Indir Karić, koji je po drugi put zahvaljujući svom angažmanu i trudu dobio nagradu koja nosi ime po osnivaču i profesoru IPI akademije.

„Student sam treće godine IPI akademije – smjer informacione tehnologije. Dobitnik sam po drugi put nagrade „dr. Hamza Šarić“ sa prosjekom ocjena 9.8. Nagrada za mene predstavlja poticaj za dalje usavršavanje i dokaz da se vrijedi truditi i ulagati u sebe jer se to na kraju isplati. Sve to je rezultiralo da se zaposlim u kompaniji i ABC Tech Group“, kaže Indir Karić.

Dodjela nagrade je organizovana u skladu sa preporukama Kriznog štaba TK, a rukovodstvo IPI akademije uputilo je iskrene čestitke nagrađenim studenticama i studentima. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje