Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

INPROZ Group: Uskoro početak radova na izgradnji modernog poslovnog objekta u Tuzli

Preuzmite sliku

Nakon izgradnje savremenih objekata SPO „Square“ na Trgu Slobode i SPO “Atik mahala”, te započetog objekta SO Slatinska INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje i početak gradnje novog građevinskog modernog projekta u gradu soli.

Početak radova na izgradnji poslovnog objekta na mjestu nekadašnjeg Kina Mladost planiran je u mjesecu julu 2021. godine a završetak radova u mjesecu aprilu 2022. godine.

Kao i prethodne projekte i ovaj će odlikovati  kvalitet, savremena arhitektura i jedinstvenost.

 

“Pored početka gradnje modernog i upečatljivog poslovnog objekta, ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da je INPROZ Group d.o.o. Tuzla rasprodao stambene jedinice u objektu SO Slatinska a uskoro najavljujemo i nove projekte jedinstvene stambene gradnje i ponude”, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle.

Pored navedenog, početak gradnje ranije najavljenog luksuznog hotela “Salt City” koji će biti u obuhvatu centralne prostorne cjeline Grada Tuzla (Ulica Albina Herljevića) zbog pandemije koronavirusa prolongiran je za 2022. godinu. (Tuzlanski.ba) 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje