Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

INPROZ Group najavljuje: Početak gradnje stambenog objekta na Slatini i luksuznog hotela u centru Tuzle

Preuzmite sliku

Nakon izgradnje savremenog SPO „Square“ na Trgu Slobode, te posljednjih radova na objektu SPO “Atik mahala”, INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje i nove građevinske projekte u gradu soli.

INPROZ Group d.o.o. s ponosom najavljuje nove projekte. Uskoro počinje gradnja trećeg stambenog objekta SO “Slatinska” u ulici VI bosanske brigade u Tuzli.

 • Riječ je o stambenom objektu sa osam etaža, od čega -1 (podrum) i suteren imaju namjenu parking prostora za stanare objekta, te će prizemlje i ostalih pet etaža objekta imati stambenu namjenu.

  Objekat će sadržavati stambene jedinice kategorije; garsonjera, jednosoban, jednoiposoban, dvosoban, trosoban i četverosoban stan.

  Kao i dosadašnje projekte i SO “Slatinsku” će odlikovati kvalitet, savremena arhitektura i jedinstvenost.

  Početak gradnje je planiran za oktobar mjesec, a do tada ste u mogućnosti da izaberete svoj idealan dom.

  Objekat luksuznog hotela “Salt City” će biti u obuhvatu centralne prostorne cjeline Grada Tuzla (Ulica Albina Herljevića). Hotel će sadržavati ukupno 25 smještajnih jedinica, koje su projektovane na bazi jednokrevetnih, dvorkrevetnih, trokrevetnih i apartmanskih jedinica.

 • Na petoj etaži će biti smješten caffe bar sa panoramskim pogledom. Obzirom na atraktivnost lokacije kao i sami eksterijer hotela nesumnjivo da će biti razlog više za dodatno privlačenje turista u grad soli.

  – Ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da INPROZ Group d.o.o. Tuzla počinje drugu fazu realizacije novih projekata.Danas, zvanično možemo najaviti i početak radova na ekskluzivnom i luksuznom Hotelu ‘Salt City’ u samom centru Tuzle kao i SO “Slatinska”. Radovi su predviđeni za septembar/oktorbar 2020. godine, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje