Subota, 19. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Inproz Group najavljuje nove projekte: Uskoro gradnja luksuznog hotela ‘Salt City’ u centru Tuzle!

Nakon izgradnje savremenog stambeno-poslovnog objekta „Square“ na Trgu Slobode, INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje i nove građevinske projekte u gradu soli. 

– Ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da je nakon završetka radova, dobijena je upotrebna dozvola za SPO SQUARE, čime je uspješno okončan prvi projekat INPROZ Group d.o.o. Takođe, obavještavamo da je sa 12. decembrom 2019. godine počela i izgradnja Stambeno poslovnog objekta Atik Mahala, a već sada možemo najaviti i početak radova na ekskluzivnom i luksuznom Hotelu ‘Salt City’ u samom centru Tuzle. Radovi su predviđeni za april/maj 2020. godine, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle.

Objekat luksuznog hotela “Salt City” će biti u obuhvatu centralne prostorne cjeline Grada Tuzla (Ulica Albina Herljevića). Hotel će sadržavati ukupno 25 smještajnih jedinica, koje su projektovane na bazi jednokrevetnih, dvorkrevetnih, trokrevetnih i apartmanskih jedinica. Na petoj etaži će biti smješten caffe bar sa panoramskim pogledom. Obzirom na atraktivnost lokacije kao i sami eksterijer hotela nesumnjivo da će biti razlog više za dodatno privlačenje turista u grad soli.

U prvoj polovini decembra počela je i izgradnja SPO “Atik Mahala” u istoimenoj ulici. Objekat će obuhvatiti površinu od 600 m2 a u sklopu objekta biće izgrađeno ukupno 10 stambenih jedinica i 2 poslovna prostora. Izgradnjom objekta zaigurno će jedna od najstarijih tuzlanskih ulica biti dodatno osvježena i uljepšana.

 

Stambeno-poslovni objekat “SQUARE” idelano se uklopio u cjelinu najvećeg Trga u BiH, uz poslovne i ugostiteljske objekte koji će u poslovnom dijelu biti otvoreni, sigurno će dodatno obezbjediti veće zadržavanje grđana i kvalitetniju ponudu. kako novoizgrađeni objekat izgleda iz zraka možete vidjeti na fotografiji koju je zabilježila ekipa Cityguide.

  • Svim građanima, klijentima, poslovnim partnerima, kupcima INPROZ Group d.o.o. želi Sretnu i uspješnu 2020. godinu, kao i nadolazeće praznike. 

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje