Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Humani gest kompanije TX-TV: Besplatna kablovka i internet za djecu sa smetnjama u razvoju (FOTO)

Upravo u vrijeme kada se bliže novogodišnji praznici i Dan dječije radosti. Kada je vrijeme darivanja i dijeljenja sreće sa drugima, korisnike internata JU „Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju“ Tuzla, njih 40, beskrajno je usrećila i obradovala vrijedna donacija „TX-TV“ d.o.o. Tuzla.

Naime, „TX-TV“ d.o.o. Tuzla je obezbijedila besplatnu uslugu korištenja kablovske televizije i interneta za internat JU „Zavod“. Ovakav humani gest našim korisnicima će omogućiti ugodniji boravak u internatu, učiniti slobodno vrijeme zabavnijim i svrsishodnijim.

Pružanjem ovakve podrške „TX-TV“ d.o.o. Tuzla izmamila je osmijehe na dječija lica, uzvike sreće i najiskrenije riječi zahvalnosti. Iskrene zahvalnosti kakvu samo dijete može dati. Također, srdačnu zahvalnost „TX-TV“ d.o.o. Tuzla upućuju i menadžment „Zavoda“, odgajatelji koji rade u internatu, roditelji naše djece, te ostali zaposlenici. Internet i kablovska televizija će u značajnoj mjeri naš rad sa djecom podići na kvalitetniji nivo, navodi se u saopštenju JU „Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju“ Tuzla.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje