Utorak, 14. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

HIT predstavom ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’ Maca do suza nasmijao tuzlansku publiku (FOTO)

Nakon Zenice i Sarajeva Dragan Marinković Maca je večeras u prepunom BKC-u Tuzla premijerno izveo svoju novu HIT predstavu pod nazivom “Kakva ti je žena, takav ti je život”.

Marinković je na veoma duhovit način obradio temu muško-ženskih odnosa, a predstava je oduševila tuzlansku publiku koja se neprekidno smijala i aplaudirala puna dva sata.

Osim smijeha do suza Maca je u nekoliko navrata publiku naveo i na razmišljanje poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života.

Tema koju je obradio Dragan Marinković Maca u svojoj novoj HIT predstavi za koju se tražila karte više prožeta je mnoštvom emocija i oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa kao i vremena u kojem danas živimo uz usporedbu s vremenom kako se nekada radnije odrastalo.

Ovaj popularni glumac na orginalan je način u predstavi ‘Kakva ti je žena, takav ti je život‘ dao odgovore na vječita pitanja kao što su: Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak?

Zbog velikog interesa publike, Maca će 31. januara ponovo izvesti predstavu u BKC-u. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,