Petak, 19. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Hemijska čistiona i praonica rublja “Still” ima novu poslovnicu u Tuzli: Njegu vaše odjeće prepustite nama (FOTO)

Hemijska čistiona i praonica rublja “Stil” otvorila je novu poslovnu jedinicu za prijem i izdavanje odjeće u naselju Sjenjak u Tuzli, na adresi Ismeta Mujezinovića broj 8 (E – blok). 

Stručno i ljubazno osoblje Hemijske čistione i praonice rublja “Stil” vašim omiljenim komadima odjeće, uz savremenu opremu, vratit će prvobitni sjaj.

“Stil” se nalazi na adresi Albina Herljevića 14 u naselju Slatina, a po povoljnim cijenama vodi brigu o vašim košuljama, haljinama, odijelima i kostimima.

Novitet se ogleda u tome da je otvorena još jedna poslovna jedinica za prijem i izdavanje odjeće u naselju Sjenjak, u ulici Ismeta Mujezinovića broj 8 (E – blok).

“Stil” u radu koristi najsavremenija sredstva, a cjelokupan sistem odlikuje se visokim kvalitetom pranja i peglanja odjeće, uz maksimalno produženje vijeka trajanja odjevnog predmeta.

Osim izuzetno kvalitetnog hemijskog čišćenja i pranja rublja, “Stil” također u svojoj ponudi ima još i profesionalno peglanje, bojenje tekstila, čišćenje kože, dezinfekciju, ali i zaštitu od moljaca.

U svemu ovome posebno se izdvaja pranje i peglanje košulja po izuzetno primamljivoj cijeni – već od dvije konvertibilne marke.

Radno vrijeme Hemijske čistione i praonice rublja “Stil” na Slatini 

Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 19:00 sati, Subota  07:00 – 14:00 sati

Radno vrijeme poslovnice u naselju Sjenjak 

Ponedjeljak – Petak: 08:30 – 14:00 i 16:00 – 19:00, Subota 09:00 – 14:00

Kontakt: +387 35 280 465, e-mail: info@stil-tz.com, Web: www.stil-tz.com, Facebook Ovdje.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost, garancija je odlične usluge, stoga njegu vaše odjeće prepustite nama!

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje