Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Haotično i na tuzlanskom aerodromu: Putnici satima čekali check in, nervoza dostigla vrhunac, reagovalo i obezbjeđenje

Preuzmite sliku

Dok su putnici svoje nezadovoljstvo iskazivali objavama na društvenim mrežama, s tuzlanskog aerodroma su kazali da je zakazao sistem za elektronsku registraciju putnika i prtljaga

Nakon sinoćnjeg haosa na Sarajevskom aerodromu, večeras su zabilježeni i brojni problemi na aerodromu u Tuzli. Prema objavama na društvenim mrežama, na aerodromu vlada haotično stanje.

Putnici su satima čekali check in. Nervoza je dosegla vrhunac kada je moralo intervenirati i obezbjeđenje jer je došlo do naguravanja među putnicima.

– Nakon što smo 6 sati čekali da uradimo check in, sada 15 minuta niko ne cijepa karte da bi ušli u avion. Da sam direktor, ne da bih podnio ostavku nego bih izvršio sepukku pred putnicima a organe donirao – napisao je jedan od putnika na letu za Istanbul.

Dok su putnici svoje nezadovoljstvo iskazivali objavama na društvenim mrežama, s tuzlanskog aerodroma su kazali da je zakazao sistem za elektronsku registraciju putnika i prtljaga. S druge strane, isto su potvrdili i putnici koji su zbog problema na sarajevskom aerodromu zaputili za Tuzlu odakle su dalje avionom trebali krenuti ka Turskoj.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje