Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Green Estate’ Tuzla: Atraktivni stanovi na mirnoj i sigurnoj lokaciji

Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko želite živjeti na atraktovnoj, mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Naime, investitor kompanija Cestotehnik d.o.o. Tuzla u ul. Armije BiH na potezu Brčanska Malta – Novo Naselje, će izgraditi novi moderan stambeno – poslovni objekat koji će uz prizemlje gdje će biti poslovni prostori imati i šest spratova koji će sadržavati luksuzno opremljene stanove.

 • Objekat će ukupno imati 56 stambenih jedinica (od 30 do 105 kvadratnih metara), poslovne prostore, parking mjesta u suterenu objekta i ispred objekta.

  Objekat se gradi od najmodernijih materijala, termoizolacija, alu-pvc stolarija što garantuje izuzetno kvalitetnu realizaciju.

 • Pored izvrsnog vizuelnog izgleda i kvalitete objekata projektovanih od strane renomiranog arhitektonskog biroa, investitor stambeno-poslovnog objekta Green Estate je budućim stanarima omogućio da svoje stambene prostore opreme po vlastitom ukusu. Svi kupci će tako biti u prilici da u fazi izgradnje odaberu podne podloge, kupaonu galanteriju u kupatilima, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, keramičke ploćice prve klase sa dodatnom mogućnosti izbora drugačijih varijanti po želji, uz nadoplatu eventualne razlike u cijeni.

  Vezano | ArchLiving predstavio novi stambeno – poslovni objekat u Tuzli 

  Za svaki stan je predviđen vlastiti vodomjer, mjerači električne energije i kalorimetar za potrošnju toplotne energije – centralnog grijanja. Ulaz u stambeni dio objekta će biti kontrolisan video interfonom iz svakog stana, a stubište že biti opremljeno antipaničnom rasvjetom.

 • Objekat je već po svom vizuelnom planu i projektu privukao veliku pažnju i brojne pozitivne reakcije.

  Početak radova na stambeno-poslovnom objektu “Green Estate” Tuzla je Mart 2023. godine dok je završetak radova planiran za Decembar 2024. godine

  Više informacija u vezi prodaje stanova i poslovnih prostora možete saznati putem kontakt maila: greenestatetuzla@gmail.com i telefona +38761 99 00 99.

  Detaljnie informacije o projektu možete pogledati OVDJE.

 • NAČIN KUPOVINE:

  Stan se može kupiti uz učešće od 20% a ostatak isplate u jednakim mjesečnim, kvartalnim ili polugodišnjim ratama do useljenja.

  Kupci stanova preko 100 m2, vlastiti vanjski parking prostor dobijaju gratis.

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje