Ponedjeljak, 20. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours Tuzla: Provedite nezaboravan vikend u Vrnjačkoj Banji po promotivnoj cijeni

Preuzmite sliku

Popularno

Turistička agencija Golden Tours Tuzla organizuje vikend putovanje u Vrnjačku Banju koja sasvim opravdano nosi epitet kraljice među banjama.

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, cca 200 km od Beograda, cca 190 km od Šapca, cca 220 km od Loznice i cca 290 km od Tuzle. Vrnjačka Banja ima veoma dugu lječilišnu tradiciju. Na Vrnjačkom toplom mineralnom izvoru u vremenu od II do IV stoljeća Rimljani su izgradili svoje lječilište i oporavilište, AQUAE ORCINAE.

U Vrnjačkoj Banji se nalaze hoteli visoke kategorije, od 3 do 5 zvjezdica, koji u svojim sadržajima imaju pokrivene bazene, savremeno opremljene wellness & spa centre, kongresne dvorane i sportske sadržaje…

Polazak grupe je planiran za petak 07. april ispred hotela Tuzla u 07:00 sati. Smještaj je rezervisan u hotelu Fontana 4* (dvokrevetne i trokrevetne sobe) na bazi dva noćenja sa doručkom.

 • Hotel “Fontana” je jedini hotel u Vrnjačkoj Banji na raskrsnici ljubavi i prirode. Odmah do parka, koji se prostire na 60 ha uređene površine, i sa druge strane na 68 koraka do čuvenog “Mosta ljubavi“ i Promenade.

  Sa svojom ugostiteljskom tradicijom dugom preko 55 godina, već godinama je najpopularnije mjesto kome mnogi poklanjaju svoje povjerenje. Godine 2019, hotel je kompletno renoviran i danas raspolaže sa ukupno 212 smještajnih jedinica, i to sa 176 soba i 36 apartmana, sa čijih terasa se pruža jedinstven pogled na Centralni vrnjački park.

  Redizajnirani apartmani simpatičnih imena i toplih boja pružaju fuziju istorije i modernog doba, a tu su odsijedali i glumci, umjetnici i književnici. Apartmani su prostrani i moderno opremljeni, te obezbjeđuju udobnost i komfor.

  Prilikom renoviranja hotela, vodilo se računa o udobnosti gosta, ali osoblje hotela želi da gostu ponudi više od prijatnog smještaja. Kako znaju reći; “Nudimo doživljaje koje ćete pamtiti”.

  Započnite svoj odmor uz dnevne novine i jutarnju kafu ili svježi voćni koktel u modernom lobby baru ili na otvorenoj terasi uz cvrkut ptica. Lobby bar je i omiljeno mjesto za druženje, lagani obrok ili čašu vina.

  Hotel “Fontana” je kategorisan sa četiri zvjezdice, prema međunarodnim standardima, a prilagođen željama i potrebama porodice. Može se pohvaliti i sa svojim zaposlenima, koji svojom profesionalnošću i ljubaznošću ostavljaju poseban utisak, a koji žele da ponesete iz Vrnjačke Banje.

  Tajna dugogodišnjeg uspeha je odličan smještaj, ali i savršena usluga.

  Program putovanja

  Broj mjesta po promotivnoj cijeni od 199,00 KM je ograničen, a postoji i mogućnost plaćanja u četiri mjesečne rate.

  Također, uključeni su i popusti za djecu (djeca od 2 do 3,99 sa dvije odrasle osobe 30 KM; djeca od 4 do 6,99 sa dvije odrasle osobe 50 KM; djeca od 7 do 11,99 god sa dvije odrasle osobe 60 KM).

  Informacije i rezervacije moguće je dobiti na brojeve telefona 035 249 220 ili 061 726 806, a upit možete poslati i putem email adrese goldentuzla@gmail.com.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje