Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours: Putovanje u Dubai s izletom u Abu Dhabi po cijeni od 699 KM i mogućim popustima

Preuzmite sliku

Turistička agencija Golden Tours Tuzla jedna od vodećih putničkih agencija u Bosni i Hercegovini organizuje putovanje u Dubai Dubai s izletom u Abu Dhabi.

Veličanstveni, glamurozni, luksuzni, aktraktivni grad sa najbržom stopom razvoja i prefiksom naj – Dubai.

Od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate, Dubai je drugi po veličini emirat i ujedno jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u svijetu koju imate priliku da posjeite po veoma atraktivnoj cijeni od 699 KM plus aerodromske takse.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Golden Tours Tuzla (@goldentoursba)

Prema planiranom programu putovanja trećeg dana boravka planiran je fakultativni izlet (uz doplatu) u mistični Abu Dabi, grad koji nikad ne spava.

Abu Dhabi je glavni i najveći u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a udaljen je cca 140 kilometara od Dubaija. Jedan od najbogatijih i najmodernijih gradova-država na svijetu.

Izgrađen na prirodnom otoku, emirat uključuje brojne otoke i prostrane pustinje. Grad je poznat po bujnom zelenilu i planskom razvoju. Posjetit će se veličanstvena džamija šeik Zayed koja je najveća džamija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i šesta najveća džamija na svijetu.

 • Ime je dobila po šeiku Zayedu bin Sultanu Al Nahyanu, utemeljitelju Ujedinjenih Arapskih Emirata, čiji se mezar također nalazi tamo. Zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne kvartove grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od historije do lokalnih običaja. Odlazak do lokalne tržnice i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu.

  Detaljan program putovanja možete pogledati OVDJE!

  Također, bitno je naglasiti da su olakšani uslovi ulaska u UAE po pitanju COVID-a, te više nije obavezan PCR test za sve putnike (bilo da su vakcinisani ili ne) kao što je to do sada bio slučaj.

  Napomena: Za sve putnike koji rezervišu ili su do sada rezervisali program ljetovanja u Antaliji (avionom iz Tuzle), na programu Dubai Turistička agencija Golden Tours Tuzla odobrava dodatni popust u iznosu 100 KM po osobi.

  Za sve putnike koji rezervisu program Dubai, Turistička agencija Golden Tours Tuzla odobrava dodatni popust u iznosu 100 KM po osobi za nove rezervacije za program ljetovanja u Antaliji (avionom iz Tuzle).

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,