Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours: Novogodišnja putovanja i aranžmani na daleke destinacije (VIDEO)

Preuzmite sliku

“Putovanje ponovo uspostavlja izvornu harmoniju koja je nekada postojala između čoveka i univerzuma…”. Anatole France.

Agencija Golden Tours nastavlja širiti spektar svojih usluga, pa pored standardnih bus i avio aranžmana u ponudi su i aranžmani na daleke destinacije. Za Tuzlanski.ba o aktuelnostima i planovima govorila je predstvnica agencije:

– Približavaju nam se novogodišnji praznici, već nekoliko mjeseci mi smo u pripremi tih aranžmana. Ponuda je raznolika, od bus putovanja, avio aranžmana do aranžmana dalekih destinacija. Od toplijih krajeva interesantna je Italija, aranžmani Rim i Milano autobusom, a od srednje Evrope to su Prag, Bratislava i Beč na bazi 2-3 noćenja, isto tako autobusom. Uvijek je aktuelan i avio aranžman Istanbul, ovaj put sa dva poslaska 29 i 30 decembra, a ove godine radimo i Pariz avionom. Za one koji imaju veći budžet imamo aranžmane u Dubai, Tajland, Šri Lanka, za Tuzlanski.ba istakla je Alisa Hasić iz agencije Golden Tours.

– Golden Tours iz godine u godinu širi spektar svojih usluga, ove godine smo uspješno realizirali niz dalekih putovanja. Imali smo grupu putnika iz Sarajava koji su posjetili Kinu, a u Novembru nam se vratila ekipa iz Indije. Posvetili smo se dalekim destinacijama i nastavljamo tim smjerom. U proljeće namjeravamo raditi Istanbul, zatim radit ćemo Izrael, Iran, Jordan…  U jesen iduće godine Madrid, Andaluziju i brojna druga putovanja o kojima ćemo vas naknadno informisati, zaključuje Hasić.

Provedite najluđu noć u godini u jednoj od poznatih evropskih i svjetskih destinacija. Izaberite novogodišnje putovanje iz ponude Golden Toursa i i posjetite destinacije kao što Rim, Milano, Istanbul, Pariz, Prag, Beč, Bratislava, Dubai, Tajland, Šri Lanka(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,