Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours ljetovanja: Iskoristite rani booking do 28. februara za avio aranžmane u Tursku!

Preuzmite sliku

Popularno

Turska je godinama jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija i spada među top šest u svijetu. Mora, planine, divlje rastinje, neprocjenjivi historijski spomenici i duhovna klima Orijenta, čine ovo mjesto istinskim turističkim rajem.

Više od osam hiljada kilometara pješčanih plaža i turistička sezona koja traje tokom čitave godine, privlače u Tursku milione ljudi željnih sunca. Ljepote tirkiznih mora, koja zapljuskuju obale Turske, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

  • I za ljeto 2019. Golden Tours je pripremio brojne atraktivne ponude i ljetovanja, naročito kada je riječ o hit ponudi – letovi za Tursku, za antalijsku regiju sa Aerodroma Tuzla.

    Ukoliko ste ove godine odlučili da po prvi put svoj ljetni odmor provedete u Turskoj ili da ponovite odlična iskustva odranije, Turistička agencija Golden Tours iz Tuzle je pripremila rani booking do 28.02.2019. godine.

    Novost u odnosu na prethodne sezone je što su se u agenciji potrudili da pored chartera utorkom uvedu i letove petkom tako da će svi zainteresovani putnici moći birati aranžmane na bazi 7, 10, 11 ili 14 noćenja.

    Na web stranici Golden Tours-a mogu se pronaći cjenovnici za Antaliju, Alanyu, Belek, Kemer, Laru, Side-a građani se mogu i svakodnevno informisati o specijalnim ponudama i popustima, te izvršiti rezervaciju aranžmana. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,