Utorak, 22. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Glossa centar Tuzla: Upisi u toku! Ljeto može da počne

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirodu… 

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika za odrasle i djecu. Učite njemački jezik u jedinom centru u kojem su predavači ispitivači na Goethe-ispitima koje organizuje Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine.

Posebni ljetni kursevi za odrasle

Za sve zainteresovane koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizuju ljetne kurseve na svim nivoima, kako za odrasle tako i za djecu. Polaznici koji upišu naše ljetne su u mogućnosti da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu. Kursevi po vašoj mjeri!

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla, učite sa nama njemački i družite se kroz još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

NOVO: Poseban ljetni program pomoću kojeg možete da završite kurs za 2 do 10 sedmica! Omogućeno vam je da preko ljeta kurseve završite brže i najpovoljnije do sada!

Možete da birate između ekstraintenzivnog kursa koji se izvodi svakim radnim danom od 9.00 sati do 12.30 sati (trajanje kursa je 2 sedmice) i intenzivnog kursa koji se izvodi u večernjim terminima po dva ili tri puta sedmično (trajanje od 7 do 10 sedmica).

Dođite i uvjerite se sami!

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga su u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla odlučili da kurseve njemačkog jezika za djecu organizuju i u ljetnom periodu. Program Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika. Individualni pristup svakom mališanu omogućava praćenje napretka i krajnje procjene nakon završenog kursa. Održavaju se redovni roditeljski sastanci, jer je važno da roditelji budu dio procesa učenja, te da prate napredak svoje djece.

 • Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

  Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog period

  a. Sva djeca koja žele učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili su mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

  Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

  Ljetni kurs njemačkog jezika za djecu traje dva mjeseca, i to juli i august. Kurs je osmišljen tako da se nastava odvija u vidu zanimljivih radionica koje zajedno sačinjavaju jednu cjelinu. Djeca su nakon toga u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Nastava se odvija jednom sedmično, radnim danom, tako da djeca pored učenja njemačkog jezika mogu i da se igraju sa drugarima, te da se posvete svojim hobijima.

  Program za djecu je podijeljen po uzrastima:

  Ljetni kurs KINDER 1 (uzrast 4-7 godina)

  Ljetni kurs KINDER 2 (uzrast 8-12 godina)

  Ljetni kurs KINDER 3 (uzrast 13-15 godina)

  Ovog ljeta su iz Glossa-centra Tuzla pripremili posebne pogodnosti i poklone iznenađenja za najmlađe!

  Više informacija telefonom na broj 061/571-561 ili putem maila tuzla@glossa.ba ili ih posjetite lično u njihovim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 na Skveru (II sprat iznad Azela).

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje