Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

FOTO: Maleni Arslan iz Tuzle na Poljudu

Arslan123
Preuzmite sliku

Da ljubav prema voljenom klubu u ovom slučaju prema Hajduku nema granice pokazao je i Dino Kalesić iz Tuzle, koji je svog sinčića upoznao sa Poljudskom ljepoticom, a vijest o malom Arslanu, prenosimo sa oficijelne stranice NK HAJDUK Split

\"Arslan123\"Poštovani,

Koristim se ovom prilikom da izrazim zahvalnost udruzi \”Naš Hajduk\” što mi je otvorila vrata Poljuda i omogućila da napravim fotografije za pamćenje. Fotografirao sam svog sina Arslana koji ima 4,5 mjeseca i koji je sa tri mjeseca učlanjen u \”Našega Hajduka\”.

Obišli smo stadion, posjetili Hajdukove shopove u gradu, uživali i Splitu i Hajduku. Uz zahvalnost šaljem i fotografije. Uz čestitke Splitu za Dan Sv. Dujma, evo i jedne poruke svima onima koji žele, a ne znaju kako da vole svoj klub: učlanite se u udruge, napravite nezaboravne fotografije na stadionu, pratite svoj klub i protiv Barcelone ali i protiv NK \”Napredak\” Matići.

Kupite rekvizite svog kluba. Volite svoj klub i kada je prvi i kada je u 4. ligi, i kad gube i kad tuku. Ako niste u prilici da si sve ovo osigurate, onda si sigurno možete priuštiti da ne bacate baklje u teren i ne lomite sjedalice.

\"Arslan

\"Arslan

Još jednom hvala i puno pozdrava!

Dino Kalešić – Tuzla

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: