Ponedjeljak, 25. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Flek Gym: Pogledajte kako izgleda novi i savremeni fitness centar u Tuzli (FOTO)

Preuzmite sliku

Svečano otvaranje teretane je u ponedjeljak 14.01.2019. oćekuje Vas: Besplatno korištenje teretane u periodu od 08:00 do 22:00, prigodna “zakuska” i degustacija suplemenata od 16:00 do 19:00, pokloni posjetiteljima i dodjele nagrada pobjednicima nagradne igre.

Flek Gym predstavlja projekat entuzijasta zaštitarske agencije „FLEK security d.o.o“ , a prvenstveni cilj je da se obezbijedi adekvatan prostor koji će rekreativnim vježbačima i profesionalnim sportistima pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Flek Gym je sasvim drugačiji projekat u odnosu na sve slične u ovom gradu! A po čemu?! – Pored prozračnog prostora koji se prostire na približno 600 m2, savremenih sigurnosnih i ventilacionih sistema, te vrhunske opreme, Flek Gym za cilj ima potpunu posvećenost vježbačima, te stvaranje prijateljske i motivirajuće atmosfere, kao i stalan stručni nadzor, bez obzira na to da li ste sportista ili rekreativac.

U vremenu brzog življenja, Flek Gym nudi mogućnost rekreacije i relaksacije, pružanje savjeta vezanih za trening, zdravu ishranu, te predstavlja mjesto na kome će se istinski njegovati izreka “U zdravom tijelu, zdrav duh”.

Planirano je da se korisnicima na jednom mjestu ponudi funkcionalna i dobro opremljena teretana, namjenski prilagođen prostor za borilačke sportove, prostor za grupne treninge, crossfit i free weight zona, kao i stručna pomoć u planiranju i izvođenju treninga, te savjeti o pravilnoj i zdravoj ishrani.

Oko 160 m2 rezervisano je za ljubitelje borilačkih sportova i grupnih treninga, gdje ćemo za početak izdvojiti kickbox, box, muay thai, BJJ, grappling, MMA, karate, te HIIT Workout.

Navedeni programi održavat će se tri do četiri puta sedmično, a posebnim paketima pogodnosti koje je Flek Gym pripremio, svi zainteresovani moći će odabrati kombinaciju jednog ili više borilačkih sportova, sa ili bez korištenja teretane, kao i HIIT Workout programa.

 • Sa ponosom ističemo da Flek Gym team čine mladi i obrazovani ljudi, sa dugogodišnjim iskustvom na polju sporta, fitness – a i bodybuilding – a, a ono što Flek Gym i njegovu ponudu čini još posebnijim u odnosu na druge teretane u našem gradu, pa i šire, je radno vrijeme!

 • Vrata Flek Gym – a bit će otvorena 24 sata u danu, 365 dana u godini!

  Potrudili smo se i da cjenovni rang prilagodimo našim prostorima, pa su tu, pored navedenih paketa pogodnosti i posebne članarine za studente!

  Za kraj ćemo Vas još samo pozvati da nas posjetite, na adresi Mitra Trifunovića Uče (iza BCC – a) i sami vidite šta je to što ovu teretanu čini posebnom!

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,