Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Finale lige prvaka: Pravi navijači idu u St. James Irish Pub!

liga-prvaka-finale
Preuzmite sliku

Utakmica svih utakmica je sve bliže, da li ste razmišljali o tome gdje ćete gledati subotnje finale lige prvaka!?

\"liga-prvaka-finale\"St. James Irish Pub organizuje gledanje finala lige prvaka u kojem se na Allianz Areni sastaju njemački i engleski divovi Bayern i Chelsea.

Ukoliko odlučite sa nama gledati ovaj spektakl, za vas smo pripremili nekoliko iznenađenja:

– Finale lige prvaka će biti noć u kojoj ćemo vam po promotivnom cijenama predstaviti jedno od najboljih svjetskih piva, AMSTEL točeno pivo po promotivnim cijenama: 0.3l = 2,00 KM i 0.5l = 3,00 KM (promotivne cijene važe samo za finale lige prvaka).

– Zatim, gosti koji rezervišu svoje mjesto za finale popunjavat će kupone svojim imenima a na poluvremenu utakmice, sretnog dobitnika, njegov sto i njegovo društvo nagrađujemo sa velikim bokalom bavaria točenog piva (izvlačimo dva dobitnika).

– Za prvih sedam rezervacija (putem privatnim poruka na fan stranici) od minimalno pet osoba obezbjedili smo i Gratis Grab-food za vaš sto kako bi gledanje finala vama i vašem društvu bilo ugodnije. 

– I na kraju, nagradna igrica koja počinje već sada. Ukoliko pogodite tačan minut prvog gola a u tom momentu se budete nalazili u Irish Pubu, vaša nagradna konzumacija će iznositi 15KM i možete je iskoristiti odmah. Ukoliko pogodite tačan minut prvog gola, a u tom momentu utakmicu budete gledali na nekom drugom mjestu nagradna konzumacija će iznositi 10KM i možete je iskoristiti u narednih sedam dana.

Dođite da gledamo skupa finale lige prvaka: Jer pravi i najvatreniji navijači svojih klubova uvijek su sa nama!

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

1. Da na ovome LINKU postanete prijatelji St. James\'s Puba tako što ćete LIKE njihovu stranicu.

2. Možete prognozirati samo jednom

3. Ukoliko se desi da niko od vas ne pogodi tačan minut… uzimamo prognozu onoga ko bude najbliži

4. Ukoliko se desi da imamo dvije najbliže prognoze npr. 15. i 17. min. a gol padne u 16.min. nagradu dodjeljujemo onome ko je prognozirao prije, dakle prognozer 15. minuta će biti dobitnik

5. Ako se desi da u susretu ne bude pogodaka, poništavamo sve vaše prognoze i nagradu dodjeljujemo uz pomoć programa \”The Hat\” slučajnim odabirom…

6. Ponovljene prognoze nećemo uzimati u obzir

7. PODIJELITE OVU VIJEST da i vaši prijatelji saznaju gdje će biti najbolje gledanje ovogodišnjeg finala lige prvaka

NAJVAŽNIJE:

Svoje prognoze ne ostavljate u komentarima ispod ovo članka nego na Facebook stranici St. James Pub ispod slike \”NAJAVA UTAKMICE\” i samo te prognoze će biti poptune i relevantne….

Neka igra počne SAD, Sretno sa prognozama!

(Sponzorisan članak)

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: