Četvrtak, 7. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Fashion meets wine 8 i 9. decembra 2012. u Tuzli

vino-plakat-okomita
Preuzmite sliku

U organizaciji Freestyle d.o.o Tuzla BiH, agencije za modu i menadžment, koja više od deset godina nastoji pokazati još jednu onu ljepšu stranu života, 8. i 9. decembra 2012. godine, održat će se FASHION MEETS WINE.

vino-plakat-okomitaNaime, u ta dva dana, u Bosansko kulturnom centru (BKC) Tuzla bit će realizirana dva strateški povezana događaja: već dobro poznati Fashion Week i novi programski sadržaj Salon vina.

Tuzlanski Fashion Week već dvanaest godina (dva puta godišnje : u proljeće i jesen) promovira modu, ljepotu, umjetnost i glamur, a ovog puta će to biti uz jedan dodatak – Salon vina.

Na modnom događaju predstavit će se poznate bosanskohercegovačke modne kuće, poznati bh modni dizajneri, popularni internacionalni brendovi, atraktivni inozemni modni dizajneri.

Uz novi sadržaj – Salon vina, najavljeno je sudjelovanje proizvođača vina, zastupnika i distributera vinarija, proizvođača opreme (posuđa za posluživanje vina, proizvođača sira, suhomesnatih proizvoda, maslina, maslinovog ulja, pa sve do proizvođača i distributera mineralne i prirodne vode, kao i stručnih časopisa).

Pokrovitelj projekta “FASHION MEETS WINE” je Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: