Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

En Vie Tuzla: Odličan tim traži konobara ili konobaricu

Preuzmite sliku

Ugostiteljski koncept En Vie Tuzla nastaje iz želje da se obogati ponuda u zapadnom dijelu grada, upravo onom dijelu Tuzle koji iz godine u godinu postaje sve dinamičniji.   

Ne krijemo da je naša  misija u budućnosti postati prepoznatljiv koncept kojeg krase ugodna atmosfera, super energija i cool osoblje. Želimo pokazati našim zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za lični rast i razvoj u svakom smislu te riječi. Ne tražimo samo osoblje, tražimo i nove prijatelje, one koji će neprestano crpiti inspiraciju iz našeg kolektiva ali i u radu s drugim ljudima.

  • Tražimo još samo jednog cool igrača, koji će se uklopiti u naš tim, asistenta koji dodaje za pobjedu, koji ne propušta priliku da pokaže da je sa tacnom vještiji nego bez nje, da voli svoj posao i da cijeni korektan odnos poslodavca prema uposleniku, u svakom smislu te riječi.

    Ukratko: Tražimo konobara ili konobaricu sa iskustvom, poželjne prijave putem maila envietuzla@gmail.com (biografija i slika) ili u krajnjem slučaju putem vibera 062 30 20 20.

    Raspitaj se o načinu rada, uslovima, ambijentu, poslodavcu, kolegama, ništa ljepše nije od toga da postaneš dio nove super priče u gradu…

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,