Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

EKSKLUZIVNO: Ove godine BRODOLOM se širi i mijenja lokaciju!

BRODOOLOM6
Preuzmite sliku

Zbog velikog interesovanja, jedan od najpopularnijih ljetnih party događaja ove godine seli se na novu lokaciju, kako bi hiljadama gostiju iz BiH ali i zemalja regije osigurali više prostora za nezaboravnu zabavu.

\"BRODOOLOM6\"Brodolom je ljetni koncept zabave koji je prije šest godina prvi put organiziran na jezeru Modrac. Te godine, pet stotina gostiju je i pored pozivnice za party, moralo biti obučeno u bijelo. Samo pet godina poslije na Brodolomu 5 bilo je više od 5.000 gostiju iz cijele BiH i zemalja regije. Lokacija je bila premala da primi sve, tako da je skoro hiljadu gostiju ostalo ispred vrata.

Organizator Brodoloma, Beral music agencija, najavljuje da će se party održati 14. jula u Koncertnoj Areni jezera Modrac koja će, samo za tu noć biti totalno preuređena.

Inače Arena može primiti preko deset hiljada ljudi a kako kažu potrebno je na novoj lokaciji osigurati nesmetanu cirkulaciju gostiju kako na ulazima tako i u samom prostoru kako bi svi mogli uživati na jednoj od najboljih zabava u regiji.

\"selma-dina\"

Razlog vrtoglavog rasta interesovanja za Brodolom u cijeloj regiji može se tražiti u veoma profesionalnom pristupu organizacije, kao i sitnim detaljima koje organizatori vješto pripremaju kako bi ovaj za Tuzlanski kraj nesvakidašnji koncept gostima ostao u sjećanju za sva vremena.

Pored nove lokacije na šesti po redu Brodolom dolazi poseban audio – vizualni sistem, a osim tehničkih novotarija organizatori najavljuju i line up sa zvučnim inostranim i regionalnim imenima.

Oficijelna facebook fan stranica: BRODOLOM!

{igallery id=\”6158\” cid=\”32\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”20\”}

(Obzirom da su autori web portala tuzlanski.ba prijatelji Party projekta Brodolom od samog njegovog početka, obećavamo vam da ćete sve važne detalje i informacije pravovremeno saznati upravo kod nas, stoga, baš kao i do sada: Počnite svoje ljetne odmore planirati tako da ne propustite BRODOLOM 6)

(Sponzorisani članak)

Tuzlanski.ba

NAPOMENA:

Svi komentari u kojima dio sadržaja budu psovke i pogrdni nazivi bit će obrisani. Krajnji cilj komentara je diskusija i kulturan dijalog, a naravno možete postavljati i pitanja a mi ćemo se truditi da vam blagovremeno saznamo i odgovore na njih. Stoga, sve što nije u skladu sa kulturom dijaloga bit će obrisano.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: