Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dugo očekivani “Pop’s Caffe & Food” konačno je stigao i u Tuzlu!

Preuzmite sliku

Od kada su se pojavili na tržištu, POP'S Caffe & Food istakao se specifičnom ponudom jela, uslugom i kvalitetom istih. Širenjem svojih franšiza, zauzeo je posebno mjesto u srcima vjernih posjetitelja.

Za njih nema prepreka. Oni krizu pretvaraju u priliku, a kontinuiranim radom pozicioniraju POP'S na najvišoj ljestvici uspješnih restorana brze hrane. Od danas je POP'S Caffe & Food otvorio svoja vrata i građanima Tuzle, tačnije novi restoran je otvoren u sklopu RK Tuzlanka na četvrtom spratu.

  • “Pop’s Caffe & Food predstavlja konceptualno nešto sasvim novo na našem tržištu. Izdvaja se iz standardne ponude comfort restorana i objekata brze hrane, a za posjetitelje smo pripremili preko 35 vrsta jela. Sigurni smo da će POP’S, kao i do sada, opravdati povjerenje svojih posjetitelja i zasigurno zauzeti lidersku poziciju u kategoriji “comfort food” restorana u gradu soli” – istakao je vlasnik franšize Omer Karasalihović.

    Podsjećamo, u svim “Pop’s Caffe & food” objektima “hranu za ponijeti” možete preuzeti na šalteru za preuzimanje ili možete izvršiti narudžbu preko njihovih dostavnih servisa.

  • Prije Tuzle “Pop’s Caffe & food” je bio dostupan korisnicima u Sarajevu, Banja Luci, Brčkom, Usori, Modriči, Doboju i Gračanici.

    Kako bi bili u korak sa novim dešavanjima, zapratite POP'S Caffe & Food na Facebooku i Instagramu, a detaljnije info, kao i narudžbu možete izvršiti na web stranici www.pops.ba.

    Radno vrijeme svakim danom od 08:00h do 22:00h. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje