Ponedjeljak, 24. Juni 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Druga godišnjica porodilišta: Plava Poliklinika 29. septembra organizuje ‘Baby party’

Plava Poliklinika 29. septembra organizuje ponovo “Baby party” za sve bebe rođene u drugoj godini rada porodilišta (sept 2017/2018).

“Sve veći broj zadovoljnih pacijentica i uspješnih poroda povod je da i ove godine organizujemo “Baby party” za bebe rođene u drugoj godini rada porodilišta Plave Poliklinike, kako bismo zajedno proslavili dosadašnji uspjeh i pokazali našim porodiljama koliko cijenimo njihovo povjerenje i odluku da novog člana obitelji na svijet donesu upravo u našem porodilištu.” istakla je dr. Dženita Kurtćehajić, spec. ginekologije i akušerstva.

Proslava će biti upriličena 29.09.2018. u igraonici “Sretna porodica” sa početkom u 13:30 sati.

“Pozivamo naše mame i bebe da nam se pridruže na nezaboravnoj zabavi i svojom prisutnošću uveličaju našu proslavu. Sve prisutne očekuje uživanje u bogatoj zakusci, mnoštvo poklona kao i nagradna igra u kojoj će moći osvojiti vrijedne poklone naših sponzora. S radošću Vas očekujemo!” – dodala je dr. Kurtćehajić.

Prijatelji i sponzori događaja: Baby centar, Nifty, Apoteke Edal, Future Health, Violeta, Pharma Maac, Amicus, Alma Ras, Alkaloid, Medis, Simpson, Frizersko-kozmetički studio “Ogledalce”, Bauerfeind, Oktal pharma, Dietpharm, Alkaloid, Fitness klub Jimmy's Gym.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje