Nedjelja, 14. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Doživi ljeto u BCC Tuzla” uz bogat kulturno-umjetnički program

Preuzmite sliku

Popularno

Stiglo nam je toplo i dugo očekivano ljeto, vrijeme kada posebno uživamo u druženjima i zabavi. BCC Tuzla se pobrinuo da svi oni koji još nisu stigli do mora, u vrućem gradu dožive pravo ljetno osvježenje.

Ljeto u jednom od najstarijih gradova u Evropi ima posebnu čar. Kupanje na Panonskim jezerima, istraživanje Starog Grada i Korza, posjeta stadionu Tušanj, odmor u Gradskom Parku, samo su neke od aktivnosti koje možete napraviti ovo ljeto ukoliko ostajete ili posjećujete Tuzlu.

Osim navedenih aktivnosti, ljetne dane provedite u BCC-u i svoje shopping iskustvo upotpunite uživajući u jedinstvenom bogatom kulturno-umjetničkom sadržaju koji je kreiran u suradnji sa lokalnom zajednicom. Festivalsko dešavanje pod nazivom „Doživi ljeto u BCC Tuzla“ održava se u periodu od 21. jula – 11. augusta.

  • Svakog četvrtka, prizemlje BCC-a Tuzla pretvara se u pozornicu i koncertnu binu na kojoj će svoj talenat i umijeće prikazati učenici i polaznici Akademije dramskih umjetnosti, Pozorišta mladih Tuzla, Centra za djecu s višestrukim smetnjama “Koraci Nade”, te talentovani muzički duet vokal i violina Amra Musemić i gitarista Ismar Suljić.

    Našim posjetiocima nudimo jedinstveno koncertno-pozorišno iskustvo, te raznovrsne, kreativne radionice za djecu koje će upotpuniti odmor nakon shoppinga u BCC Tuzla.

    Ljetna sniženja idealna su prilika da se počastite omiljenim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka i pri tome se zabavite uz bogat kulturno-umjetnički sadržaj.

    Čekamo vas u BCC Tuzla!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje