Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dom za stare i iznemogle osobe “Aleksandra”: Korisnicima na usluzi sanitet i kućna njega 24 sata

Preuzmite sliku

Dom za stare i iznemogle osobe Aleksandra smješten je u Miladijama na adresi Franje Kluza 2

U kvalitetno opremljenom prostoru dom nudi vrhunsku uslugu u ugodnom ambijentu, kroz individualni i prijateljski pristup svakom korisniku. Smještaj je namijenjen za nezavisne, zavisne i poluzavisne osobe te polupokretne, pokretne i nepokretne uz visok standard usluga.

 • Osobama treće životne dobi nudi se smještaj, hrane, liječenja, medicinska njega, lična higijena, psiho-socijalna rehabilitacija, fizikalna i radno-okupaciona terapija, kao i servis čišćenja, pranja i peglanja.

  U blizini staračkog doma nalazi se sva potrebna infrastruktura kao što su stajališta za Taxi vozila i vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća, Bingo city centar, kao i brojne trgovine.

 • Uprava Doma informiše građanstvo da od sada imaju i nove usluge koje nude korisnicima i onima kojima je pomoć potrebna: 

  “Obzirom da je bezbjednost naših štićenika i radnika na prvom mjestu. Nastavljamo istim tempom sa istom strašću i energijom u nove pobjede. Okončana je i nabavka kombi vozila hitne pomoći i sada je na raspolaganju naše ustanove 24/7 za Tuzlanski kanton ali naše osoblje spremno je pružiti uslugu i u cijeloj BiH i evropskoj uniji. Postojimo zbog vas i od sada imate naše iskusno medicinsko osoblje na raspolaganju, Kontakt telefone za sve upite 062 180-834, 060 332 4637,035 962-416” navode iz Doma za stare i iznemogle osobe „Aleksandra“.

 • Ukoliko želite odličan dom za vaše voljene nazovite na 062 180-834, 060 332 4367, 035 962-416 i ljubazno osoblje će vam pomoći da saznate više informacija. Sve aktivnosti i informacije možete pratiti i putem zvanične Facebook stranice:

  Dom za stare i iznemogle osobe „Aleksandra“

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje