Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dezinfekcija odjeće je prioritet protiv širenja zaraze koronavirusom

Preuzmite sliku

Ako želite biti potpuno sigurni da ste uklonili sve potencijalne mikrobe nakon boravka vani, stručnjaci preporučuju primjenu dezinfekcije na odjeći. 

Obzirom da se korona virus zadržava na svim odjevnim predmetima i tkaninama jedini provjeren i učinkovit način dezinfekcije je Hemijsko čisćenje (odjevnih predmeta, posteljina, peškira, nadmadraca i sl.).

Klasično čisćenje ne ubija bakterije u potpunosti, dok je hemijsko provjeren recept uklanjanja i najmanjih mikroba.

Naročito ukoliko u kući imate bebe, malu djecu i kućne ljubimce ne preporučuje se blizak dodir sa hemikalijama. Metodom hemijskog čisćenja (dezinfekcija) potpuno se uništavaju mikroorganizmi, te time sprječava i najmanja mogućnost širenja zaraze virusom.

 • Procesom hemijskog čišćenja dobijate trostruko zaštitno djelovanje, te se potpuno uništavaju bakterije, virusi i gljivice.

  Vezano | Hemijska čistionica STIL Tuzla: Visoki kvalitet pranja i peglanja odjeće (FOTO)

  Usluge koje se vrše u Hemijskoj čistioni “Stil” su: Profesionalno pranje odjeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna, hemijsko čišćenje, bojenje tekstila, profesionalno peglanje, dezinfekcija, zaštita od moljaca.

  U radu se koriste najsavremenija sredstva a cjelokupni sistem odlikuje se visokom kvalitetom pranja i peglanja odjeće uz maksimalno produženje vijeka trajanja same odjeće i minimalan uticaj na okoliš.

  Hemijska čistiona STIL Tuzla |  A. Herljevića 14. Slatina

  Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 18:00 sati

  Kontakt: +387 35 280 465, Mail: info@stil-tz.com, Web: www.stil-tz.comFacebook Ovdje.

  Dugogodišnje iskustvo i stručnost, garancija je odlične usluge, Dobrodošli! 

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje