Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dar od Bingo City Centra na Dan žena

Preuzmite sliku

Dan žena je dan kada se ženama posvećuje posebna pažnja i zato ne porpustite priliku da posjetite BINGO City Center upravo tog 8. marta u periodu od 12h do 19h. Sve posjetitljke centra očekuje poseban užitak uz sepcijalna iznenađenja.

Kutak ljepote je naše mjesto gdje možete uljepšati svoje ruke, opusti uz stručno osoblje, te zablistati pod četkama profesionalnog šminkera, a sve to potpuno besplatno.

Svoju ljepotu svaka žena je jednom u životu poželjela ovjekovječiti photoshootingom u želji da zablista kao model za modni časopis, a ovog dana žena, BINGO City Center će upravo to omogućiti svim pripadnicama ljepšeg spola.

Ali nismo zaboravili ni muškarce. Na taj dan svi zainteresovani muškarci moći će da uživaju u partiji stolnog fudbala i ujedno osvoje poklon vaučer kao dar za svoje djevojke, sestre, žene, majke.

Na ovaj praznik kada slavimo žene svi posjetioci mogu učiniti i dobro djelo i podržati Udruženje “Snaga žena” kupovinom njihovih proizvoda, a sve u cilju što veće podrške za ove hrabre žene. Ove godine BINGO City Center će Udruženju uručiti i donaciju od 1000 KM.

Dar od srca na Dan žena!

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,