Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Danas sunčano i toplo

LjetoIN
Preuzmite sliku

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu od 14 do 21 stepen, na jugu do 23 stepena Celzijusovih.

\"LjetoIN\"Od kako je zvanično nastupilo proljeće, svjedoci smo konstantno lijepog i sunčanog vremena. Kiše nema na vidiku a sunce ne namjerava da se povuće. Do kada će trajati ovi lijepi i vedri dani ostaje da vidimo. Danas će da bude dan kao i prethodni sunčan i topao, stoga uživajte!

Jutros je pretežno vedro vrijeme, a na istoku i jugoistoku promjenljivo oblačno. Duva slab i promjenljiv vjetar, a na jugu slaba bura.

Temperatura u 8.00 časova u svim dijelovima BiH: Bjelašnica minus četiri, Istočni Drvar minus dva, Ribnik i Šipovo jedan, Novi Grad, Čemerno i Han Pijesak tri, Mrakovica, Višegrad, Foča, Sokolac, Goražde, Bihać i Kupres pet, Banjaluka, Derventa, Gacko, Rudo, Srbac šest, Nevesinje i Sarajevo sedam, Drinić, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Bijeljina osam, Zvornik, Tuzla, Livno devet, Bileća, Gradiška 10, Zenica i Drvar 11, Neum 12, Trebinje 13, Mostar 15 i Stolac 16 stepeni.

Visina snježnog pokrivača Han Pijesak 23, a Čemerno 50 centimetara.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: