Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Dan žena u Tuzli će obilježiti koncert Massima u dvorani Mejdan

Preuzmite sliku

Povodom koncerta za Dan žena u Mejdanu,  Massimo publiku u Tuzli nagrađuje sa novim albumom „Sada“

Dan žena Tuzla će obilježiti uz Massima u dvorani Mejdan. Ulaznice su već u pretprodaji po cijenama 15 KM za parter i 25 KM za tribine, a mogu se kupiti u cd shop-u Mido na Korzu i online preko kupikartu.ba

Svim dragim ženama koje će doći na koncert Massimo i bend poručuju da će im taj dan učiniti posebnim.

„Pozdrav dragi ljudi, dragi Tuzlaci i svi koji ste iz tog kraja, pozivam vas da se vidimo točno na Dan žena u maloj dvorani Mejdan u Tuzli. Prošli put kada smo svirali u Mejdanu bilo je stvarno nezaboravno. Moji momci iz benda i ja jedva čekamo opet doći i muzicirati za vas i da napravimo jednu pravu glazbenu feštu“, poručio je Massimo u videu koji je podijelio na svojim društvenim mrežama.

Naravno, na koncert je pozvao i muški dio populacije.

„Draga gospodo, vas također očekujemo u publici u velikom broju, jer žene itekako zaslužuju vašu podršku u obilježavanju njihovog dana, kao i u svemu ostalome“, poručio je Massimo.

U susret koncertu u Tuzli, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 10 kupaca ulaznica sa novim albumom „Sada“.

„Mogućnost osvajanja CD-a imaju najbrži fanovi, odnosno oni koji kupe ulaznice do ponedjeljka, 04.03. na prodajnom mjestu CD SHOP MIDO na Korzu. Deset sretnih dobitnika bit će izvučeno nasumično, a nagrade će preuzeti na dan koncerta“, pojasnili su iz agencije PRimera.

Osim muzičkog, publika može očekivati i produkcijski prave muzičke spektakle u čijoj se organizaciji pomno prati na svaki detalj, kako bi izvođač i publika istinski uživali u najvećim hitovima koji su obilježili Massimovu karijeru.

Nakon Tuzle, Massimo će 30.03. održati i koncert u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,