Četvrtak, 30. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Crvena jabuka poziva sve na svečano otvorenje ljetne sezone na Panonskim jezerima

Preuzmite sliku

Ljetna sezona na Panonskim jezerima zvanično je otvorena jučer, 1. juna, a iz JP Pannonica svojim posjetiocima pripremili su zanimljiv muzički i zabavni sadržaj 10.6., kada će zapjevati i Crvena jabuka.

Turistička zajednica Grada Tuzla i JP Pannonica d.o.o. Tuzla pozivaju goste i ljubitelje Panonike da svojim učešćem obogate svečani početak Ljetne turističke sezone 2022. 

Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu.

Muzički program će započeti dan ranije, u petak, 10. juna od 20 sati koncertom velike pop-rock grupe Crvena jabuka , a nastaviće se sutradan 11. juna (subota) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe Helem Nejse i mlade reperke Muha.

Dragan Žerić Žera, frontmen ove grupe danas se oglasio i pozvao sve da budu dio svečanog otvorenja ljetne sezone na plaži u sred grada.

“Veliki pozdrav svima iz Tuzle, pozivam vas na otvorenje ljetne sezone na slanim Panonskim jezerima, da se veselimo i uđemo u ljeto jednu lijepu tuzlansku noć, uz pjesmu Crvene jabuke”, poručio je Žera.

Partner cjelodnevne zabave je kompanija Bingo Tuzla sa svojim poslovnim partnerima koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre.

Večernji koncerti muzičkih grupa Crvena jabuka, Helem Nejse i Muha će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte Vrtić na prvom jezeru Panonike.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje