Utorak, 11. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Coworking prostor Tuzla: Razmjenimo mišljenja, naučimo iz iskustava, proslavimo uspjehe i planiramo buduće korake

Preuzmite sliku

U ponedjeljak, 02. decembar 2019. godine u BIT Centru Tuzla, Trg slobode 16, sa početkom u 18.30 sati organiziramo finalni event CODE projekta, sa željom da zajedno analiziramo rezultate projekta, početke rada coworking prostora CODE HUB u Tuzli i čujemo iskustva iz drugih gradova BiH i regije. Pozivamo Vas da zajedno naučimo nešto novo, planiramo 2020-tu godinu, ali i proslavimo dosadašnje rezultate, poručuju nam iz BIT Centra Tuzla.

Događaj počinje u ponedjeljak, sa početkom u 18.30 kada će svi učesnici biti u prilici vidjeti video prezentacije iz Mostara, Nikšića, Zadra i naravno Tuzle, te se detaljnije upoznati sa dosadašnjim rezultatima projekta i planovima za narednu godinu.

Nakon toga je upriličen i koktel dobrodošlice gdje će svi prisutni biti u prilici da u neformalnom druženju saznaju različite pozitivne priče, razmjene iskustva i kontakte.

Događaj se nastavlja u utorak sa početkom u 11.00 sati i dva panela sa temama: Coworking prostori i što je današnjim klijentima potrebno osim radne jedinice i ugodnog ambijenta? i Da li je mentorstvo danas dio opisa radnog mjesta ili izbor pojedinca?

Ukoliko želite da upoznate zanimljive ljude iz različitih gradova, poslovnih i drugih projekata, ako Vas zanimaju rezultati i planovi coworking prostora u Tuzli, te mogućosti korištenja i podrške u realizaciji poslovnih ideja. Ako želite da u opuštenoj atmosferi razmijenite iskustva i ideje, onda se u ponedeljak zaputite prema Trgu slobode 16, i BIT centru Tuzla.

Svi su dobrodošli, ali bi Vas zamolili da prijavite svoj dolazak, slanjem poruke na https://www.facebook.com/CodeHubTuzla/. Ili na info@bit.ba Nije obavezno, ali zbog tehničkih razloga prijava bi im pomogla.

Ovo će ujedno biti prilika da se, ukoliko niste do sada, detaljnije upoznate sa novootvorenim coworking prostorom Code Hub Tuzla.

CodeHub Tuzla je u vlasništvu BIT Centra u Tuzli i jedan je od četiri coworking prostora koji su otvoreni u Mostaru, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,