Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tuzla: Na Sonom trgu počela ‘Coca-Cola’ Zimska Čarolija i ‘Pan Winter Garden’ u Cafe baru Sloboda (FOTO)

U organizaciji Udruženja obrtnika Grada Tuzle, tokom mjeseca decembra Tuzla će biti bogatija za još jedan praznični market.

Naime večeras je zvanično otvorena ‘Coca-Cola Zimska Čarolija’ na Sonom trgu, u centru Tuzle.

Posjetioce tokom cijelog mjeseca očekuju brojni zabavni sadržaji za sve generacije, a pažljivo izabrani izlagači pripremili su veoma raznovrsnu i interesantnu ponudu hrane, pića, suvenira i slatkiša.

Najmlađi gosti vrijeme mogu provoditi u dječijim kućicama i na zabavnim vožnjama u voziću, a oni malo stariji u slanom i slatkom izboru ulične hrane.

Cafe Sloboda, Pekara Hukić, Palačinkarnica kod Bagija i Ljutko pobrinut će se za ukusnu hranu i napitke za sve posjetioce, a svi izlagači su članovi Udruženja obrtnika Grada Tuzle.

Uz već dobro poznati Pan Winter Garden koji je također večeras sa otvoren u Cafe baru Sloboda, prostor Sonog trga dobio je novi izgled sa prazničnim dekoracijama i zimskim kućicama, te će biti jedna od najatraktivnijih zabavnih lokacija tokom mjeseca decembra kada se očekuju i prve prve snježne pahulje koje će sasvim sigurno upotpuniti Zimsku Čaroliju.

Radno vrijeme Coca-Cola Zimske Čarolije je svakim danom od 11-22 sati, a događaj se odvija uz podršku Grada Tuzle i Turističke zajednice Tuzla.

Organizatori tokom trajanja ovog prazničnog marketa pripremaju razne zabavne događaje u novoj, intimnoj i prijatnoj atmosferi Sonog trga, te pozivaju sve sugrađane i goste da posjete ovaj jedinstveni zimski market.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje