Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Caffe-pizzeria Quadro: Organizacija dječijih rođendana i drugih vrsta proslava i druženja

Preuzmite sliku

Prostor je smješten na stupinama lamela C-1, na 180 kvadratnih metara i nudi preko 120 sjedećih mjesta. Ima vlastitu kuhinju, i nudi usluge organizovanja svih vrsta zabava, proslava, druženja… 

Proslava rođendana jedan je od najvažnijih događaja za vaše dijete. Sjetite se samo kako ste se i sami kao veselili svakoj proslavi rođendana, ali i samoj organizaciji i pripremama koje započinju i nekoliko sedmica unaprijed. Kako biste izbjegli stres i nervozu najbolje je sa pripremama započeti na vrijeme, pronaći tim koji će vam u tome pomoći, te siguran i veliki prostor za sve goste. Pored svih dekoracija, izvrsnih slatkiša osoblje je spremno napraviti i personalizirane pizze za vaše klince i klinceze u obliku broja godine koja se slavi.

Caffe-pizzeria Quadro idealno je mjesto za takvu vrstu proslave, a kako izgleda ambijent u jednom rođendanskom izdanju možete pogledati u nastavku:

Dolaskom proljeća, otvara se i sezona uživancije na otvorenom a Caffe-pizzeria Quadro sa ukupno 60 sjedećih mjesta u ljetnoj bašti pruža idelano mjesto za odmor i druženje sa dragim ljudima uz ukusna jela ili omiljena pića.

  • Kako navode iz Quadra, pored rođendana moguće je organizovati i druge svečanosti i proslave, kako bi najljepši momenti i obilježavanja važnih datuma ostali u najboljem sjećanju.

    Kontakt telefoni: +387 35 411 280 i +387 61 179 133

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , , ,