Utorak, 18. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Cafe Sloboda: Sve spremno za početak četvrtog Pan Winter Gardena (FOTO)

Preuzmite sliku

Cafe Sloboda na tuzlanskom Solnom trgu u petak 30. Novembra od 18 sati otvara četvrto izdanje Pan Winter Gardena.

Ovaj popularni tuzlanski kafić tokom decembra slavi svoj 19. rođendan, te poziva sve svoje goste na istinsko praznično uživanje koje će trajati do kraja godine.

I ove godine bogatom ponudom i zabavom za sve generacije, Pan Winter Garden će dati svoj doprinos kvalitetnijoj ponudi za sve tuzlake, i one koji posjećuju ovaj grad.

Pored širokog izbora piva, tu su i neizostavno kuhano vino, domaći burgeri i organski čajevi. Kućica sa suvenirima i ove godine daje mogućnost posjetiteljima, da svakom kupovinom učine i humano djelo, te pored pored poklona za svoje najdraže kompletan prihod doniraju radu Međunarodnog foruma solidarnosti.

Novi natkriveni prostori obećavaju još više prostora za zabavu, a naravno tu je i zabavni kutak, sa kućicama za najmlađe posjetitelje.

Pod hiljadama novogodišnjih lampica Pan Winter Garden je pripremio zatvorene i zagrijane dijelove, koji čine boravak i druženje ugodnijim.

Neizostavni su i kvalitetan DJ program tokom cijelog mjeseca, te afterwork ponude, posjete djeda mraza, ali i brojni drugi sadržaji.

Kratko prije otvaranja posjetili smo cafe Slobodu i Pan Winter Garden i uvjerili se da je sve spremno za početak prelijepog druženja. (Photo: Samir Aganović)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje