Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Brodolom Summer Dance: Najveća zabava u bijelom ispunila očekivanja posjetitelja (FOTO)

Preuzmite sliku

Prostor Carinske zone  Šićki Brod u Tuzli bio je sinoć pretvoren u najveći plesni podijum pod otvorenim nebom.

Ovogodišnji Borodom party održan je pod nazivom Summer Dance, a brojni posjetitelji koji su na zabavu došli iz svih dijelova zemlje uživali su u ritmovima izvođača.

Organizatori Brodoloma nekoliko sati pred početak partyja imali su problem sa olujnim nevremenom i jakim vjetorm usljed čega je stradala konsturkcija na bini, a prouzrokovana je šteta na LED ekranima kao i drugoj pratećoj opremi.

Uprkos svemu odlučeno je da se 13. izdanje Brodoloma ipak održi što se na kraju ispostavilo kao dobra odluka jer su vrlo brzo izvođači napravili odličnu atmosferu i energiju prenijeli na sve prisutne.

Najveću zabavu u bijelom otvorili su Brown Sugar RnB, tuzlansko-sarajevska ekipa koja je zaslužna za ponovnu popularizaciju r’n’b-a i hip hopa u BiH i za neke od najplesnijih zabava.

Dalje su nastupili prvi live act duo u BiH Kazoo koji je izvodio elektronsku muziku uz live vokale, perkusije, saksofon i druge instrumente, a nastavio je jedan od najpopularnijih DJ-eva Kurd Maverick sa ritmovima koji mame na ples.

Brodolom je tako još jednom odličnom zabavaom nastavio tradiciju održavanja kao i svake godine na oduševljenje mlađih generacija. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,