Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bass distrikt zona u centru Tuzle

Preuzmite sliku

U namjeri da okupe društvo na jednom mjestu, uz glasne i dobre dnb / tehno zvuke, pregršt pozitivne energije, ekipa Tuzla Live udruženja i Tatzoo studija prave Bass distrikt zonu u centru Tuzle.

Party pod nazivom „Bass District“ će okupiti dobro poznate izvođače i producente ovog žanra.

Naime, riječ je o tuzlanskom duo dnb, sastavu Fallout, koji na stvaranju dobrog zvuka radi od 2009.godine. Pored kvalitetnog Drum and Bass i Neurofunka uživat ćete u njihovom vizuelnom nastupu.

Kao dio projekta „Fallout“, tu noć za mixetom će se naći i duo OKOV, čija članica sa prepoznatljivim zvukom vrijedi za jednu od najatraktivnijih, perspektivnih DJ žena u Tuzli. Oni će zvucima Dark duba i Techna podići ulicu na noge.

Sastav Texas Boys su dvojac, nastali sasvim spontano. Uz zvuke acid housea, od privatnih do poslovnih zabava prave posebne događaje. Neobavezni a jako zanimljivi.

Jedna od najstarijih ulica u strogom centru grada Tuzle postaće distrikt zona sa posebnim zvucnim i vizuelnim sadržajem. Pridružite nam se u Zlatarskoj ulici, u subotu 18.7. s početkom u 20.00, navode organizatori ovog događaja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,