Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bajkeri iz cijelog regiona uživali na moto susretima u Tuzli, Špoljar priredio spektakl na Trgu slobode

Preuzmite sliku

U predivnom ambijentu kompleksa Panonskih jezera u Tuzli, u organizaciji Moto kluba ‘Tuzla’ i JKP ‘Panonnica’, a uz podršku Grada Tuzla te Turističke zajednice Tuzla i brojne partnere nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije “Covid-19” održani su tradicionalni internacionalni moto susreti ‘Bike fest Panonika Tuzla 2022’.

Hilajde učesnika iz preko 400 moto klubova sa prostora bivše SFRJ i iz inostranstva uživali su u izuzetno bogatom programu koji su pripremili domaćini.

Građani Tuzle su tokom defilea ulicama Tuzle srdačno pozdravljali učesnike moto susreta koji su petominutnom bukom motora skrenuli pažnju protiv tišine ALS-a, smrtonosne bolesti kojoj se ne pridaje preveliki značaj.

Također, na Trgu slobode upriličen je impozantan Stunt show neprikosnovenog Dejana Špoljara. Za rock&roll zabavu bilo je zaduženo ukupno šet muzičkih bendova koji su do kasno u noć zabavljali sve pristune goste.

Čak ni kiša koja je padala nije niti jednog trenutka pokvarila odličnu atmosferu na kompleksu Panonskih jezera.

Ove godine jedna od novina na “Bike Festu Panonika 2022” je mogućnost svih učesnika i posjetilaca da putem tombole osvoje prvu nagradu novi motocikl “CF Moto 300SR”. (Foto: Blciko | Ivanche Photography)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,