Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna vikendica s bazenom na prodaju: Idealna za porodični odmor i druženje

Preuzmite sliku

Ukoliko želite provoditi vrijeme u potpuno prirodnom okruženju, daleko od gradske gužve u miru i tišini, ova vikendica je idealna za porodični odmor.

Ova atraktivna vikendica je na prodaju, a nalazi se u živiničkom naselju Priluk, tačnije u Mustinom zalivu, neposredno uz jezero Modrac.

Opis nekretnine:

Vikendica posjeduje bazen sa pratećim sadržajem za uživanje na odličnoj prirodnoj lokaciji. Izgrađena je na parceli površine 900 m2, a sastoji se od prizemlja i potkrovlja stambene površine cca. 80 m2.

Vikendicu obuhvata dnevni boravak, ugradbena kuhinja sa svim elementima sa trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom, predsobljem u staklu i balkonom. Riječ je o objektu na dva sprata u kojem su smještene sve pobrojane prostorije.

 • U sklopu vikendice se nalaze i bazen dimenzija 8×4 metra, dubine 160 centimetara. Bazen posjeduje mašinsku kućicu sa pumpom i apsolutno svu potrebnu prateću opremu. U stilski uređenom dvorištu nalaze se tri otvorena šadrvana sa kaminom ukupne površine oko 100 m2, plažni prostor pored bazena cca 100 m2, vanjski toalet, ostava i prostrana garaža od 45 m2, na kojoj se nalazi i polunatkrivena terasa iste površine.

  Jedan od tri drvena šadrvana napolju posjeduje kompletnu kuhinju (Mašina za suđe, voda, plinski šporet sa pločom, plus kuhinjski elementi). Ispod šadrvana je i veliki zidani roštilj-ražanj.

  U sklopu placa iskopana su dva velika bunara, sa vodenim pumpama. jedan je bunar sa kristalno čistom pitkom vodom, dok je drugi tehnološka voda za pranje, zaljevanje. Kompletan plac i objekti su pumpama spojeni na vikendicu, te je moguće trošiti i gradsku vodu (Vodovod) i vodu iz bunara po želji.

  Osim modernog bazena izgrađenog 2011. godine od zabavnog sadržaja vikendica posjeduje sto za stoni tenis, kao i električni pikado, mrežu za odbojku u vodi, te golove za mali fudbal i vaterpolo u bazenu.

 • Unutrašnjost vikendice je potpuno opremljena, a osim namještaja, potencijalnom kupcu ostaje kompletna ugradbena kuhinja u vikendici, vanjska kuhinja sa svim elementima i mašinama, kao i veliki drveni stolovi sa klupama koji se nalaze ispod šadrvana.

  Zelenilo koje je okružuje, čist zrak, blizina jezera Modrac, izdvojenost od gradske buke i ugođaj koji pruža čini je idealnom za porodične izlaske u prirodu, druženja i odmor. Pristup do same kuće je obezbjeđen sa lokalnog puta

  Lokacija:

  Vikendica se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji u naselju Priluk u Živinicama. Obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini jezera Modrac od Živinica je udaljena samo 15 minuta vožnje, a od Tuzle svega 25 minuta vožnje.

  Standard:

  Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Gradska voda. Vlastiti bunar sa pitkom vodom i bunar sa tehničkom vodom. Tri vanjska šadrvana sa kaminom. Bazen dimenzija 8 x 4 metra.

  Kompletno ograđeno dvorište, garaža. Vikendica i plac posjeduju apsolutno uredne sve papire u vlasništvu 1/1.

  Cijena: 110.000 KM

  Kontakt: 061/140-239, 061/406-131, 061/735-597

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje