Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

ARK Rekreativci: Počinje Ljetna škola trčanja u Tuzli, prijavite se!

Preuzmite sliku

S ciljem afirmacije trčanja u gradu Tuzla i osposobljavanja građana i građanki za učešće na njihovoj prvoj polumaratonskoj trci, Atletsko rekreativni klub „Rekreativci“ Tuzla organizuje Ljetnu školu trčanja.

Škola je zamišljena na način da je dostupna svima, bez obzira na prethodnu fizičku spremu, namijenjena je svim dobnim skupinama oba spola, koje sebe doživljavaju kao potencijalne trkače, naprednim trkačima ili onima koji se žele priključiti zbog zabave, druženja i održavanja stečenih fizičkih sposobnosti.

 • Treninzi su pažljivo osmišljeni od strane iskusnih trkača i trenera, a bit će organizovani u više grupa, prilagođenim fizičkoj spremi polaznika.

  Prijave su otvorene do 22.05. prijaviti se možete OVDJE, tada je planiran i uvodni sastanak Ljetne škole trčanja, sa početkom u 18:00 sati u Međunarodnoj galeriji portreta, na adresi II Tuzlanske brigade br. 13.

  Trčanje je mnogostruko korisno, poboljšava psihofizičko stanje organizma, doprinosi kontroli težine, boljem raspoloženju,… Dođite da trčimo zajedno!

  Za više informacija, posjetite www.arktuzla.ba ili www.rekreativci.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,