Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Apsolventska ekskurzija: Bilo nam je Extra! (FOTO)

ekskurzija2
Preuzmite sliku

„Fantastično, divno, slijedeće godine ponovo, extra, ludilo\”, samo su neki od brojnih komentara po povratku apsolvenata iz Španije sa Apsolventske ekskurzije 2012.

\"ekskurzija2\"Apsolventi sa nekoliko fakulteta Univerziteta u Tuzli proteklih su dana (od 6-16 Maja) u organizaciji agencije Sol Azur i Buena Vista boravili na apsolventskoj ekskurziji u Španiji.

Moderni autobusi, izvrsni vodići, besprijekorna organizacija bili su samo početni pokazatelji da će apsolventski provod biti zagarantovano dobar.

Spavanje u Italiji, izvrsni hoteli u Loret de Maru, posjeta Veneciji, Veroni, Firenci, Monte Carlu i Barceloni zaista su ekskurziju učinili veoma sadržajnom i zanimljivom. Tematski partiji u diskotekama, zatim, izvrsno odabrani fakultativni izleti, fantastično dvodnevno party-krstarenje na ogromnom Grimaldiju, te posjeta najboljoj diskoteci u Barceloni Opium-Mar gdje se održavao završni Party Formule 1 (prisutan bio i Felipe Massa) za posljedicu su imali eskalaciju smijeha, uzbuđenja, lijepog raspoloženja i pozitivnih komentara.

Cjenkanje sa Indijcima u Loretu, Shoping u Barceloni, konstantno druženje i zezanje, ispijanje raznih koktela na plaži, degustiranje sangrije, posjeta svim znamenitostima koje je vrijedilo vidjeti, u najmanju ruku nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim.

Obzirom da se pozitivni dojmovi još nisu slegli i da su se apsolventi sinoć vratili, nekoliko njih nam je samo kratko prokomentarisalo: \”Bilo je extra\”, dok je bilo i onih koji su Tursku kafu i pušenje u zatvorenom prostoru stavili ispred svih znamenistosti koje su vidjelil, riječima: \”Ovo zadovoljstvo je neprocjenjivo\”

{igallery id=\”61\” cid=\”37\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”30\”}

Bitno je istaknuti i činjenicu da je cjelokupno putovanje proteklo bez i najmanjeg incidenta.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: