Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

ANKETA: Konačni rezultati glasanja za načelnika Općine Tuzla!

izbori-nacelnik
Preuzmite sliku

Izbor za načelnika Općine Tuzla je pitanje koje će iz dana u dan sve više biti aktuelizirano.

\"izbori-nacelnik\"U srijedu 18.07.2012. godine u susret predizbornoj kampanji za lokalne izbore pokrenuli smo anketno pitanje, na po svemu sudeći najzanimljiviji izbor, izbor za načelnika Općine Tuzla. Anketno ispitivanje je okončano 19.08.2012. godine a ukupan broj glasova je: 4094!

Anketno pitanje je glasilo: Moj izbor za načelnika Tuzle je!?

Nakon skoro 10-dnevnog vodstva nezavisnog kandidata Zlatka Berbića, anketni rezultat se postepeno počeo mijenjati u korist aktuelnog načelnika Jasmina Imamovića koji je ujedno putem naše ankete dobio i najveći broj glasova građana, ukupno: 1877. Nezavisni kandidat Zlatko Berbić je pored aktuelnog načelnika i jedini sa četverocifrenim brojem, ukupno: 1018. Adi Rifatbegović ispred SDA je anketu okončao na trećem mjestu (303), a posljednji je kandidat za načelnika Općine Tuzla ispred stranke SBB BiH, Fikret Selman (205).

\"anketa-slika\"

Za ponuđeni odgovor: Nisam ni za jednog, glasao 691 čitatelj, što je jasan pokazatelj da veliki broj građana nije zadovoljan ponuđenim kandidatima ili pak neće izlaziti na izbore.

Izbor za načelnika Općine Tuzla je pitanje koje će iz dana u dan sve više biti aktuelizirano, ispred readakcije Tuzlanski.ba svim kandidatima želimo da svoje ciljeve ostvaruju na osnovu ličnih programa i kvaliteta a ne kroz medijsko prepucavanje.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: